search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:34
MENU CLOSE

Κώστας Χαρδαβέλας: «Διαφωνώ με την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ» (Video)

11.03.2023 16:53
xardavelas

Τη διαφωνία του για την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ που «τσουβάλιασε» τους δημοσιογράφους στον τρόπο που διαχειρίστηκαν την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη εξέφρασε ο Κώστας Χαρδαβέλας.

«Διαφωνώ με την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ γιατί μας τσουβαλιάζει όλους, μας βάζει μέσα στο σακούλι. Δεν είναι έτσι! Ξέρουμε πολύ καλά μεταξύ μας ποιοι είναι αυτοί που είναι ελλιπείς σαν δημοσιογράφοι και ποιοι είναι άρτιοι και δουλεύουν καλά», ανέφερε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Δύο στη 1».

»Το 90% δουλεύει καλά και ναι το 10% λόγω συμφερόντων, προσωπικών, σχέσεων να μην κάνει σωστά τη δουλειά. Το να βγαίνει το όργανό μου το συνδικαλιστικό και να λέει ότι όλοι οι δημοσιογράφοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, διαφωνώ. Είμαι από τους πιο παλιούς μέσα στην ΕΣΗΕΑ. Έχω άποψη και διαφωνώ με την τοποθέτηση. Με θυμώνει να κάνεις τζόγο πάνω στο θρήνο του θύματος. Να το παρουσιάσεις με κλάματα, ουρλιαχτά, λαμογιές. Είναι μια εκμετάλλευση που δεν μου αρέσει καθόλου αισθητικά», επισήμανε ο Κώστας Χαρδαβέλας.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο δημοσιογράφος Ντίνος Ροδόπουλος

The Voice: Έντονη λογομαχία ανάμεσα σε Μουζουράκη και Ρουβά

Ρεκόρ αμφισβήτησης προς τα ΜΜΕ των ΗΠΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:33