search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 16:55
MENU CLOSE

Ναταλία Γερμανού κατά Άδωνι Γεωργιάδη

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2272
9/3/2023
11.03.2023 06:00
Natalia Germanou_new

Την υπεράσπιση κάποιων δημοσιογράφων που με τις τοποθετήσεις τους λίγο μετά την τραγωδία στα Τέμπη βρέθηκαν στο στόχαστρο κριτικής, τόσο από πολίτες όσο – κυρίως – και από «εκπομπάρχες» σε διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα (όπως, π.χ., τα μέλη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα») φάνηκε να αναλαμβάνει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στα social media.

Μεταξύ των πολλών αναρτήσεων που έκανε, σε κάποια φάση έγραψε ότι «ζούμε σε μία χώρα, για να το πω απλά, που για το αριστερό TL είναι πολύ λογικό ο Κανάκης να μην γνωρίζει ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά και εξευτέλιζε γυναίκες ο κολλητός και καθημερινός του συνεργάτης, αλλά είναι απαράδεκτο ο υπουργός να μην ξέρει τί κάνει ο σταθμάρχης στη Λάρισα».

Το ενδιαφέρον είναι ότι την απάντηση στον ισχυρισμό αυτόν του την έδωσε η επίσης παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών Ναταλία Γερμανού, η οποία σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Κύριε υπουργέ, με κάθε σεβασμό, αν οι ζωές των πολιτών εξαρτιόνταν από τις σεξουαλικές ανωμαλίες του συνεργάτη των “Αρβύλα”, να το συζητούσαμε. Αλλά ο υπουργός Μεταφορών οφείλει να ξέρει τα πάντα. Για την ασφάλειά μας είναι υπεύθυνος, όχι για την ψυχαγωγία μας». Αυτά…

Διαβάστε επίσης:

Τηλεόραση: Από το lifestyle στα μεγάλα γεγονότα

Ο Βαρουφάκης, ο ΟΣΕ και η πώληση

Χρήστος Αηδόνης: Υποψήφιος στον δήμο Παλλήνης ο πρώην υπουργός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 16:49