search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 10:11
MENU CLOSE

Βούλτεψη για ΣΥΡΙΖΑ: «Να προσέξουν μήπως δαγκώσουν τη γλώσσα τους και δηλητηριαστούν»

11.03.2023 16:19
voultepsi sofia

«Στην προσπάθειά τους να βγάλουν από τη μύγα δηλητηριώδες ξύγκι και ακολουθώντας τη γνωστή στρατηγική της διαστροφής της πραγματικότητας, οι “αλάνθαστοι” του ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν στο σημείο να βαφτίσουν “κυνισμό” μια ανθρώπινη, αυθόρμητη στιγμή, προκειμένου να εκφραστεί η καθημερινή αγωνία για τους πιο ευάλωτους από τους ευάλωτους, που είναι τα παιδιά», απαντά η Yφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην απάντησή της, η κ. Βούλτεψη αναφέρει ότι «είναι οι ίδιοι άνθρωποι που άφησαν απροστάτευτα 5.500 ασυνόδευτα ανήλικα σε αστεγία, επισφαλείς συνθήκες, στη ζούγκλα της Μόριας, στις φαβέλες της Σάμου, στους δρόμους της ενδοχώρας και στα αστυνομικά τμήματα, παριστάνοντας συγχρόνως τους ανθρωπιστές».

Και καταλήγει αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Μια συμβουλή μόνο: Την επόμενη φορά να προσέξουν μήπως δαγκώσουν τη γλώσσα τους και δηλητηριαστούν».

Διαβάστε επίσης:

Ίλιον: Προπηλάκισαν τον Δημήτρη Βίτσα σε συγκέντρωση για τα Τέμπη

Γιάνης Βαρουφάκης: Μια σύλληψη και δύο ταυτοποιήσεις για την επίθεση στα Εξάρχεια (Video)

ΝΔ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει έλλειψη προσωπικού στη ΡΑΣ ενώ συνέβαλε σε αυτό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12