search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:28
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: «Ακόμη και οι υπουργοί του Μητσοτάκη διαφωνούν με το «όλοι φταίμε» και την συγκάλυψη»

12.03.2023 14:08
SYRIZA NEW

«Ακόμη και υπουργοί της κυβέρνησης εκφράζουν πλέον ανοιχτά τη διαφωνία τους με το “όλοι φταίμε”, άρα κανείς συγκεκριμένα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζοντας δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα στο Mega.

Ακολούθως υποστηρίζει: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι υποχρεωμένος πια να αλλάξει εκ νέου στρατηγική. Να εγκαταλείψει την αποποίηση και διάχυση ευθυνών που οδηγεί στη συγκάλυψη. Και να σταματήσει επιτέλους να κρύβει τους τέσσερις υπουργούς που διοίκησαν τα 4 τελευταία χρόνια το υπουργείο υποδομών. Και ιδίως τον κ. Καραμανλή που θα είναι εκ νέου υποψήφιος αλλά επιθυμεί να κριθεί κρυπτόμενος από τον ελληνικό λαό και από τις ευθύνες που τον βαραίνουν».

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ παραθέτει απόσπασμα από τις δηλώσεις του κ. Πέτσα, στο οποίο αναφέρει: «Είναι από τις λίγες φορές που συμφωνώ με τον κ. Τσίπρα ότι η διάχυση ευθυνών, ένα τσουβάλιασμα ευθυνών, τελικά οδηγεί σε ατιμωρησία και συγκάλυψη, άρα εγώ επιμένω ότι η δικαιοσύνη πρέπει να κινηθεί άμεσα και να υπάρξουν οι ευθύνες άμεσα δίκαια και ονομαστικά».

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωρικάκος: «Έχουμε πρωτοφανείς αμέλειες και αδυναμίες, δεν είναι αυτός ο κανόνας του ελληνικού κράτους»

Σκουρλέτης: «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας αρκεί να μην είναι προπαγάνδα συγκάλυψης της ΝΔ»

Επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη: Στον εισαγγελέα ο 17χρονος που συνελήφθη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31