search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 03:53
MENU CLOSE

Απεργία: Χωρίς τρένα και Προαστιακό και σήμερα Δευτέρα

13.03.2023 08:39
treno new

Η απεργία των σιδηροδρομικών, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη από το οποίο σκοτώθηκαν τουλάχιστον 57 άνθρωποι, συνεχίζεται και σήμερα Δευτέρα, επομένως έχουν ακινητοποιηθεί τόσο τα τρένα όσο και ο προαστιακός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train σήμερα Δευτέρα 13/03/2023 δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο, συμπεριλαμβανομένων των Προαστιακών γραμμών και λεωφορείων.

Πάντως, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς έχει ενημερώσει ότι προσανατολίζεται σε συνέχιση των κινητοποιήσεων και τις επόμενες ημέρες

Άλλωστε, μετά τη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη με τον υπουργό Επικρατείας και νέο υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, Γιώργο Γεραπετρίτη, ανακοίνωσαν πως αναμένουν τις προτάσεις του για ασφαλή επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου, ενώ θα υπάρξει συνάντηση την τρέχουσα εβδομαδα.

Από την πλευρά της, η Ομοσπονδία έχει αναφέρει πως απαιτεί ασφαλή, ποιοτικό και δημόσιο σιδηρόδρομο και πως θα επαναπροσδιορίσει τη στάση της μετά το πέρας των συναντήσεων. «Ο αγώνας μας για την απόδοση ευθυνών και ασφάλεια των μεταφορών δεν τελειώνει εδώ. Το οφείλουμε σε όλους τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα ως ελάχιστο φόρο τιμής», τόνισαν οι σιδηροδρομικοί στην ανακοίνωσή τους.

Επισημαίνεται ότι τα δρομολόγια του σιδηροδρόμου, μετά την τραγωδία στα Τέμπη, αναμένεται να επανεκκινήσουν στα τέλη Μαρτίου, όπως έχει ανακοινώσει ο Γιώργος Γεραπετρίτης κατά το υπουργικό συμβούλιο που έγινε την Πέμπτη

Διαβάστε επίσης

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 13 Μαρτίου

Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού θα συναντήσετε προβλήματα (live χάρτης)

Απείλησαν αστυνομικούς με πιστόλι κρότου στη λεωφόρο Αλεξάνδρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06