search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:43
MENU CLOSE

Καιρός: «Καμπανάκι» Μαρουσάκη για διήμερο με βροχές, καταιγίδες και χιόνια (Video)

13.03.2023 14:37
kairos-kryo-new

Για επιδείνωση καιρού προειδοποιεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης κάνοντας λόγο για ένα ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει τη χώρα μας, επαναφέροντας -έστω και πρόσκαιρα- τον χειμώνα.

Για αύριο, Τρίτη, οι καιρικές συνθήκες θα είναι πολύ καλές, με ηλιοφάνεια σε πολλές περιοχές και τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στους 17 με 18 βαθμούς είπε αρχικά, επισημαίνοντας ότι αυτή η εικόνα δεν θα πρέπει να μας ξεγελάσει, καθώς ο καιρός θα σημειώσει επιδείνωση από την επόμενη κιόλας ημέρα.

«Την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένουμε ένα οργανωμένο κύμα κακοκαιρίας που θα κινηθεί προς την περιοχή μας από την Κεντρική Ευρώπη. Αυτό το κύμα θα δώσει βροχές, καταιγίδες και χιόνια, όχι μόνο στα βουνά, αλλά και πιο χαμηλά προς τα βόρεια και βορειοδυτικά τμήματα της χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και ο καιρός θα θυμίσει περισσότερο χειμώνα» είπε συγκεκριμένα ο μετεωρολόγος του Open, υπογραμμίζοντας ότι μετά από αυτό το κύμα κακοκαιρίας, ο ανοιξιάτικος καιρός θα επανέλθει το Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στην Ημαθία: 13χρονος φέρεται να βιάζε 12χρονο επί 8 μήνες

Αχαΐα: Κρεμάστηκε από δέντρο και τον βρήκε νεκρό ο γιος του

Άλκης Καμπανός: «Ο φίλος του έφερε βαθύ τραύμα, βρισκόταν σε πανικό» – Τι κατέθεσαν διασώστες του ΕΚΑΒ (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:43