search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:33
MENU CLOSE

Όσκαρ 2023: Η συγκινητική αγκαλιά του Χάρισον Φορντ με τον Ke Huy Quan 39 χρόνια μετά (Video)

13.03.2023 19:30
xarison_new

Μπορεί η βραδιά των φετινών Όσκαρ να ανήκε στην ταινία «Τα πάντα όλα» που κέρδισε 7 χρυσά αγαλματίδια, αλλά μία αγκαλιά έκλεψε την παράσταση.

Ο Ke Huy Quan κέρδισε το βραβείο Β’ ανδρικού ρόλου και έβγαλε μια από τις πιο συγκινητικές ομιλίες στην ιστορία του θεσμού.

Ο 51χρονος ηθοποιός από το Βιετνάμ παρέλαβε το βραβείο του με δάκρυα στα μάτια λέγοντας: «Η μητέρα μου είναι 84 ετών και παρακολουθεί από το σπίτι. Μαμά, μόλις κέρδισα ένα Όσκαρ!», είπε προκαλώντας τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων.

Στη σκηνή βρισκόταν ο Χάρισον Φορντ, τον οποίο μόλις είδε χοροπηδούσε σαν μικρό παιδί. Ο λόγος ήταν γιατί ο Βιετναμέζος στην καταγωγή ηθοποιός είχε κάνει ντεμπούτο δίπλα στον Φορντ, στην ταινία «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο ναός του χαμένου θησαυρού».

Ήταν ο «πιτσιρίκος» που σε μία σκηνή αγκαλιάζει τον Ιντιάνα Τζόουνς, σκηνή που… επαναλήφθηκε χθες στην συνάντησή τους, 39 χρόνια μετά τα γυρίσματα της ταινίας (1984) στην οποία ο Κουάν ήταν μόλις 12 ετών.

Διαβάστε επίσης:

Σε ανδρικό δεν μου έρχεται κάτι από «Φ», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου

Σωτήρης Καλυβάτσης: Η αντίδρασή του στη διαμάχη του Αντώνη Κανάκη με την ΕΣΗΕΑ

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου για τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή στους Δύο Ξένους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:32