search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:28
MENU CLOSE

Θα πάει ο Καραμανλής στη Βουλή;

13.03.2023 13:40
karamanlis_1303_new

Όπως είναι γνωστό, ο εκτελών χρέη υπουργού Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, με επιστολές του έχει ζητήσει να ενημερώσει τη Βουλή (στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου) σχετικά με το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει να παραστεί και να μιλήσει στην Επιτροπή και ο παραιτηθείς υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο -πλέον μόνο- βουλευτής της ΝΔ θα κληθεί ή θα εμφανιστεί αυτοβούλως στην Επιτροπή.

Για το ζήτημα ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος, πάντως, δεν έδωσε μια σαφή απάντηση, καθώς περιορίστηκε να πει ότι «για το θέμα του κ. Καραμανλή δεν μπορώ να απαντήσω, είναι βουλευτής της ΝΔ, στην Επιτροπή, όπου θα γίνει μια εκτεταμένη συζήτηση, κι ο ίδιος θα πρέπει να προσέλθει και να καταθέσει τη δική του άποψη».

Ερωτηθείς, μάλιστα, για το γεγονός ότι ο προκάτοχος του Κ. Αχ. Καραμανλή στο υπουργείο, Χρήστος Σπίρτζης, έδωσε αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τη θητεία του, ενώ ο παραιτηθείς υπουργός παραμένει σιωπηλός, σημείωσε ότι «ο κ. Καραμανλής έχει παραιτηθεί και έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη. Πολιτική ευθύνη δεν σημαίνει ότι φταίνει οι προηγούμενοι και οι επόμενοι, αλλά όχι ο ίδιος. Πιστεύω ότι το επόμενο διάστημα θα επιλέξει ο ίδιος να τοποθετηθεί».

Για να δούμε…

Διαβάστε επίσης:

Στην Αθήνα ο Έντι Ράμα – Οι συναντήσεις με Μητσοτάκη, Σακελλαρόπουλου και η… σημαντική εκδήλωση στο Ζάππειο

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώνει «μεγάλη μεταγραφή» από τη Νέα Δημοκρατία – Ποιος θα είναι υποψήφιος

Χωρισμένη στα δύο η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:27