search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:43
MENU CLOSE

Τσαπανίδου: «Υποκρισία Μητσοτάκη να ξεχνά ότι κυβερνά 4 ολόκληρα χρόνια με ημέτερους και ευνοιοκρατία»

13.03.2023 15:31
tsapanidou_0903_1200-700_new

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, σχολίασε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά τη συνάντηση με τον νέο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την υποκρισία για την τραγωδία των Τεμπών, ισχυριζόμενος πως θα δώσει “μάχη για να ξεριζωθεί κάθε νησίδα του παλιού αναχρονιστικού κράτους”. 

Μόνο που o ίδιος συμβολίζει το παλιό αναχρονιστικό κράτος περισσότερο από κάθε άλλον. Εκπρόσωπος μιας πολιτικής οικογένειας που βρίσκεται σε θέσεις εξουσίας από τη δεκαετία του ‘60 και επικεφαλής μιας κυβέρνησης που δεν ανέλαβε χθες, αλλά κυβερνά εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Και αντί για “αριστεία”, κυβερνά με όλες τις παθογένειες της ΝΔ: Με ρουσφέτια, με ημέτερους, με απευθείας αναθέσεις, κομματικό στρατό μετακλητών και ευνοιοκρατία.

Αν ωστόσο ισχύει το όψιμο ενδιαφέρον του για καταπολέμηση του πελατειακού κράτους, ας κάνει την αρχή με μία ειλικρινή παραδοχή για το ποιος υπουργός του ζήτησε την παράνομη μετάταξη του μοιραίου σταθμάρχη, την οποία έσπευσε εκ των υστέρων να “νομιμοποιήσει” με υπουργική του απόφαση ο κρυπτόμενος κ. Καραμανλής».

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Το κράτος δεν εγγυήθηκε την ασφάλεια στις μεταφορές

Μητσοτάκης για Τέμπη: «Αποφασισμένοι να αλλάξουμε όσα μας πόνεσαν – Να ξεριζωθεί κάθε νησίδα του αναχρονιστικού κράτους» (video)

Οικονόμου για Τέμπη: Νέα επίθεση στο «βαθύ και αναχρονιστικό κράτος» και στον ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:43