search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:26
MENU CLOSE

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Survivor All Star: «Πήγα 3 βδομάδες, έκανα διακοπές και έβγαλα 15.000 ευρώ» (Video)

16.03.2023 11:04
papadopoyloy-eyridiki-new

Για τη συμμετοχή της στο Survivor All Star μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, επισημαίνοντας ότι δεν στεναχωρήθηκε καθόλου που αποχώρησε, καθώς παρόλο που έμεινε λίγο στο ριάλιτι, έβγαλε 15.000 ευρώ.

«Εγώ δεν νιώθω τίποτα τώρα. Είμαι τόσο καλά που αποχώρησα. Πήγα τρεις εβδομάδες, έκανα διακοπές κι έβγαλα και 15.000 ευρώ. Μια χαρά είναι. Κοίταξε τώρα μαύρισμα, αποτοξίνωση από κινητά τροφές και τα λοιπά.

Είμαι στο κέντρο μου κι έτοιμη, όταν εκτίθεται κάποιος, θα έχει και love θα έχει και hate. Θα έχουμε από όλα. Τα ακούω και τα ασπάζομαι όλα και το μόνο που με έχει στενοχωρήσει, είναι ότι έχει στενοχωρηθεί η Βρισηίδα και θα ήθελα να μιλήσουμε γιατί εγώ την αγαπώ» δήλωσε, μιλώντας στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά.

Διαβάστε επίσης:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Βραβεύτηκε στη Νέα Υόρκη για το Maestro (Video)

Χαρά Βέρρα: Συγκλονίζει για το σπάνιο σύνδρομο της εγγονής της – «Μου είπαν ότι δεν έπρεπε να γεννηθεί»

Θοδωρής Μαραντίνης: Η δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου, το αίτημα για συνεπιμέλεια και το πρόβλημα υγείας (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:26