search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:34
MENU CLOSE

Τέμπη: Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σε όλη τη χώρα για το πολύνεκρο δυστύχημα (photos/videos)

16.03.2023 16:42
tempi_athina_poreia_1603_1200-700_new

Χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σήμερα στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και στις πορείες που έγιναν σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της 24ωρης πανεργατικής απεργίας που είχε κηρυχθεί για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

ΑΘΗΝΑ

Με κεντρικό σύνθημα «ακούστε τις φωνές», η ΓΣΕΕ, εργατικές Ομοσπονδίες, το ΕΚΑ και σωματεία εργαζομένων καθώς και άλλοι φορείς συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν μέχρι την Ομόνοια.

«Η οργή του κόσμου δεν έχει ακόμα κοπάσει, οι ψυχές των συνανθρώπων μας που χάσαμε μας έχουν συνθλίψει όλους και το κεντρικό μας σύνθημα είναι “ακούστε τις φωνές”. Επιτέλους πρέπει να ακούσουν και τους εργαζόμενους και τους πολίτες και τους εκπροσώπους των εργαζομένων γιατί η ασφάλεια της ζωής μας δεν κοστολογείται. Πρέπει επιτέλους η κυβέρνηση να κάνει πράξη αυτά που οφείλει», ανέφερε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, Κώστας Κουλούρης.

Απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ συνδικάτων και εργατικών κέντρων στα Προπύλαια

«Οι ζωές μας δεν είναι κόστος!. Ή τα κέρδη ή οι ζωές μας», ήταν το μήνυμα που έστειλαν το ΠΑΜΕ, πλήθος συνδικάτων, εργατικών κέντρων, ομοσπονδιών, φοιτητικοί σύλλογοι και μαθητές στην απεργιακή συγκέντρωση στα Προπύλαια.

Στη συνέχεια, με κεντρικό σύνθημα «οι ράγες της ανάπτυξης βάφτηκαν με αίμα, ποτέ δε θα ξεχάσουμε το έγκλημα στα τρένα», οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες κατευθύνθηκαν μέχρι τα γραφεία της Hellenic Train. Οι συγκεντρωμένοι/ες ζητούν να μην ξεχαστούν και να μην συγκαλυφθούν οι αιτίες του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη ενώ διεκδικούν μεταξύ άλλων:

«Σύγχρονες, ασφαλείς, φτηνές μαζικές μεταφορές. Ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας, Υγεία δωρεάν για όλους. Άμεσα μέτρα αντιπλημμυρικής, αντιπυρικής, αντισεισμικής προστασίας. Εδώ και τώρα αντισεισμικό έλεγχο σε σχολεία, σχολές, νοσοκομεία, χώρους δουλειάς. Άμεσα μέτρα Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε Υγεία, Παιδεία, κοινωνικές υπηρεσίες, υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας».

Επιπλέον, συγκέντρωση με κεντρικό σύνθημα «καμία συγκάλυψη στο έγκλημα των Τεμπών» πραγματοποίησε η ΑΔΕΔΥ, σωματεία εργαζομένων, φορείς, φοιτητικοί σύλλογοι,το ΜέΡΑ25, οργανώσεις της Αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου στην πλατεία Κλαυθμώνος και κατά μήκος της οδού Σταδίου μέχρι την Ομόνοια. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν με πορεία μέχρι τη Βουλή, η οποία ολοκληρώθηκε στην Ομόνοια.

Επεισόδια λίγο πριν τη λήξη της διαδήλωσης

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο προτού ολοκληρωθούν οι απεργιακές συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα.

Ομάδα αγνώστων συγκρούστηκε με τις αστυνομικές δυνάμεις, στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, ρίχνοντας πέτρες και βόμβες μολότοφ, οι οποίες απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος, ενώ μεταφέρθηκαν και επί της οδού Πανεπιστημίου αλλά και στην Πατησίων.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με κεντρικό σύνθημα «Οι ζωές μας μετράνε», πλήθος κόσμου διαδήλωσε σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Οι σημερινές κινητοποιήσεις περιλάμβαναν απεργιακές συγκεντρώσεις το πρωί στην Καμάρα από φοιτητές και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, στο άγαλμα Βενιζέλου από εργατικά σωματεία που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ, ενώσεις γονέων και φοιτητικούς συλλόγους και έξω από το κτίριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, την Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης, το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, το ΜέΡΑ25 και τη ΛΑΕ-ΑΑ.

Η πορεία του ΠΑΜΕ κινήθηκε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και κατέληξε στον ΟΣΕ όπου και διαλύθηκε. Προηγουμένως, στον ίδιο χώρο, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Εκεί κατέληξε και άλλη πορεία από εκπαιδευτικούς, φοιτητές και μέλη οργανώσεων καθώς και από εργαζόμενους σε ντελίβερι που ακολούθησαν κορνάροντας με τα μηχανάκια τους. Η συγκέντρωση των εργατικών σωματείων κατευθύνθηκε στη συνέχεια με πορεία στο ΥΜΑΘ όπου και κατέληξε αφού πρώτα εκπρόσωποι οργανώσεων, κόλλησαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στην καγκελόπορτα του υπουργείου.

ΠΑΤΡΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στους κεντρικούς δρόμους πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πάτρα, στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, του Εργατικού Κέντρου της πόλης, σωματείων και συνδικάτων, με κύριο αίτημα να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Γεωργίου, συμμετείχαν φοιτητές, μαθητές, η δημοτική Αρχή, εργαζόμενοι στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας και της αυτοδιοίκησης, ο δικηγορικός σύλλογος, φορείς, συλλογικότητες, συνταξιούχοι κ.ά., ενώ τα εμπορικά καταστήματα παρέμειναν κλειστά για δύο ώρες.

Μετά τις ομιλίες εκπροσώπων συνδικάτων και συλλόγων ακολούθησε πορεία, η οποία πέρασε έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Πάτρας και κατέληξε στην πλατεία Γεωργίου.

Εν τω μεταξύ, μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν όταν ομάδα ατόμων, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, επιτέθηκε σε διμοιρίες των ΜΑΤ, στο ύψος του σιδηροδρομικού σταθμού. Ειδικότερα, άτομα που βρίσκονταν στο τέλος της πορείας για την τραγωδία στα Τέμπη πέταξαν προς τους αστυνομικούς μπογιές και πέτρες, ενώ τα ΜΑΤ «απάντησαν» με χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

ΚΑΒΑΛΑ

«Έπρεπε να συμβεί το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη για να αφυπνιστούν συνειδήσεις και να ξεκινήσει η αναζήτηση ευθυνών», τόνισε από την Καβάλα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, o οποίος επισήμανε την ανάγκη «να φτάσει το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο» στη διερεύνηση των ευθυνών.

Ο κ. Κουτσούμπας συμμετείχε και μίλησε στην απεργιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης και απευθυνόμενος σε πρώην εργαζομένους των πετρελαίων που συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας τους υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ στη Βουλή είχε «προειδοποιήσει εδώ και μήνες για να σοβαρό δυστύχημα στο σιδηρόδρομο αλλά και σε άλλους κλάδους που σχετίζονται με τις συγκοινωνίες, όπως είχαν προειδοποιήσει και κατήγγειλαν οι συνδικαλιστές εργαζόμενοι αυτών των κλάδων, αλλά ποιος τους άκουγε;».

«Τώρα», συνέχισε, «πρέπει να παρθούν μέτρα, πρέπει να φτάσει το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο. Και δυστυχώς κρύβουν τις ευθύνες. Τώρα μιλάνε όλοι, όλα τα πολιτικά κόμματα για διαχρονικές ευθύνες, ότι έχουν ευθύνες, ζητάνε συγγνώμη. Αλλά, ξέρετε, από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο, λέει ο ελληνικός λαός κι έχει απόλυτα δίκιο. Διότι δεν πάνε να εξηγήσουν ποιες είναι οι ευθύνες, ποιες είναι οι αιτίες. Βλέπουν μόνο την ευθύνη του σταθμάρχη, όχι ότι δεν έχει ευθύνη ο καθένας και προσωπική ευθύνη και προσωπικά λάθη κι αδυναμίες κι ελλείψεις και διάφορα που γίνονται, χωρίς πιστοποιήσεις, χωρίς ειδίκευση».

Ο κ. Κουτσούμπας αναρωτήθηκε ακόμα «ποιος φταίει για όλη αυτή την κατάσταση; Ποιος τα δημιουργεί αυτά; Ποιος δημιουργεί ελλείψεις σε προσωπικό; Ποιος δημιουργεί ελλείψεις σε ηλεκτροδότηση, σε σηματοδοτήσεις; Ποιος δημιουργεί ελλείψεις στο να δίνονται σε εταιρείες αβέρτα, ή να υπάρχει απ’ την άλλη μεριά ένα κράτος παρωχημένο, καταστροφικό, εχθρικό για το λαό και τους εργαζόμενους; Σ’ αυτά δεν απαντάνε, διότι αυτοί τα διαχειρίστηκαν, αυτοί τα έφτιαξαν, αυτοί ψήφισαν τους νόμους και οι σύμμαχοί τους στην ΕΕ. Αυτή είναι η κατεύθυνση και η γραμμή δυστυχώς».

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ σε δηλώσεις του λίγο νωρίτερα, κατά την άφιξή του στο χώρο της απεργιακής συγκέντρωσης τόνισε ότι «ο εκσυγχρονισμός που αναζητά ο ελληνικός λαός και η νεολαία είναι η ικανοποίηση όλων των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Δεν είναι ο εκσυγχρονισμός της συντεχνίας των ιδιωτικών εταιρειών, των επενδυτών, των μεγαλοεργολάβων του κέρδους, της αρπαχτής και της ρεμούλας, που υπηρέτησαν η σημερινή κυβέρνηση αλλά και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις οδηγώντας τον ελληνικό λαό στις ματωμένες ράγες του ολέθρου. Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις, οι απεργιακές συγκεντρώσεις είναι μεγάλες σε όλη την Ελλάδα, δυνατός λαός, δυνατό εργατικό κίνημα, δυνατό το ΚΚΕ».

Στην απεργιακή συγκέντρωση συμμετείχαν δεκάδες σωματεία και τοπικοί φορείς της Καβάλας κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, ενώ δυναμική ήταν η συμμετοχή των φοιτητικών συλλόγων και των σχολείων της πόλης.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ συνομίλησε με απεργούς και εκπροσώπους φορέων ενώ είχε σύντομη συζήτηση με τον πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων στα πετρέλαια.

ΒΟΛΟΣ

Η 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ έβγαλε στους δρόμους του Βόλου απεργούς και διαδηλωτές, κυρίως νέους και φοιτητές, οι οποίοι ζήτησαν να μη γίνει συγκάλυψη του δυστυχήματος των Τεμπών, αλλά να βρεθούν οι ένοχοι και να μην επαναληφθεί ξανά τέτοια καταστροφή.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στον Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέσα από τη λεωφόρο Δημητριάδος και άλλους κεντρικούς δρόμους η πορεία κατέληξε στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλου με τους διαδηλωτές να τονίζουν: «Θα αγωνιστούμε για να μην ξεχαστούν οι 57 νεκροί αλλά και οι δεκάδες τραυματίες από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών».

Στην 24ωρη απεργία η συμμετοχή των εκπαιδευτικών ήταν χαμηλή και έφθασε μόλις στο 9%. Σύμφωνα με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, απεργία πραγματοποίησαν 134 καθηγητές σε σύνολο 1.581 που υπηρετούν στον Βόλο, ενώ τρία σχολεία, το 3ο ΓΕΛ Βόλου, το 2ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας και το ΓΕΛ Αγριάς τελούν υπό κατάληψη.

ΛΑΡΙΣΑ

Ογκώδης απεργιακή συγκέντρωση και πορεία για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, με τη συμμετοχή εργαζομένων, φοιτητών, μαθητών, εκπροσώπων φορέων και κομμάτων, που μετείχαν στην 24ωρη κινητοποίηση της ΓΣΣΕ και της ΑΔΕΔΥ, όπως αναφέρει το larissapress.gr.

Με συγκινητικό δρώμενο μελών του παραρτήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και του Συντονιστικού των Μαθητών άνοιξε η απεργιακή συγκέντρωση, ενώ στην κεντρική του ομιλία ο πρόεδρος του ΕΚΛ, Γιάννης Σκόκας, τόνισε μεταξύ άλλων πως «δίνουμε σκληρή και ακούραστη μάχη για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη».

«Το ενός λεπτού σιγή έχει γίνει πολλών ημερών κραυγή», ανέφερε χαρακτηριστικά σε σύντομο χαιρετισμό της εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής των Μαθητών, ενώ την κινητοποίηση χαιρέτισαν ακόμη εκπρόσωποι του Νομαρχιακού Τμήματος Λάρισας της ΑΔΕΔΥ, του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑΛ, των Φοιτητικών Συλλόγων Λάρισας και της ΟΕΒΕΛ.

Η απεργιακή κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας, με κατάληξη την πλατεία του ΟΣΕ.

ΚΡΗΤΗ

Χανιά

Απεργιακή συγκέντρωση στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας των συνδικάτων πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της δημοτικής αγοράς των Χανίων.

Μέλη σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και κομμάτων καθώς και πολίτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία όπου και πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από εκπροσώπους των διοργανωτών της κινητοποίησης.

Ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους των Χανίων, με τους συμμετέχοντες να κρατούν πανό και να φωνάζουν συνθήματα, ζητώντας την διαλεύκανση των αιτιών για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών και την λήψη μέτρων για την ασφάλεια των συγκοινωνιών.

Ηράκλειο

Απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Ανάμεσα στα αιτήματα των συγκεντρωμένων ήταν «απόδοση ευθυνών σε όσους αναλογούν» για την τραγωδία στα Τέμπη και «καμία συγκάλυψη».

Στην απεργιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμμετείχαν εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, συνδικάτα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, εκπαιδευτικοί, η Ένωση Γονέων Μαθητών Ηρακλείου, μαθητές, φοιτητές και συνταξιούχοι.

Οι συγκεντρωμένοι επανέλαβαν το αίτημά τους «να μην ιδιωτικοποιείται ο δημόσιος πλούτος είτε αφορά τις συγκοινωνίες και το σιδηροδρομικό έργο, είτε την υγεία και την παιδεία», ζητώντας ταυτόχρονα μέτρα ασφαλείας στους χώρους εργασίας και αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις.

Αμέσως μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι συμμετέχοντες, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό και πλακάτ, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης, ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», ενώ τροποποιήσεις έγιναν και στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Μήνυμα για «δικαιοσύνη» έστειλαν με τη συμμετοχή τους στην απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι, εκπρόσωποι συλλόγων, οργανώσεων και φορέων.

Με ένα ηπειρωτικό μοιρολόι από το κλαρίνο του Βασίλη Παπαγεωργίου, οι συγκεντρωμένοι τίμησαν τα θύματα της τραγωδίας.

«Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί, δεν θα συγκαλυφθεί, δεν θα σβήσει από τη μνήμη μας», ήταν το βασικό σύνθημα των διαδηλωτών.

Μετά τη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Απεργιακή συγκέντρωση και πορεία στους δρόμους της πόλης πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα, από εργατικά σωματεία, συνταξιουχικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις, συλλόγους και φορείς, εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, και φοιτητικούς συλλόγους, που διαμαρτυρήθηκαν για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ζητούν παράλληλα, όπως τονίστηκε, σύγχρονες, ασφαλείς, φτηνές μαζικές μεταφορές. Στη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκαν ομιλίες όπου έγινε αναφορά σε άμεσα μέτρα αντιπλημμυρικής, αντιπυρικής, αντισεισμικής προστασίας. Για έλεγχο εδώ και τώρα της αντισεισμικής θωράκισης σε σχολεία, σχολές, νοσοκομεία, χώρους δουλειάς.

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, με σύνθημα ότι «δεν διαπραγματευόμαστε το δικαίωμα των παιδιών μας να ζήσουν την ζωή που ονειρεύονται, τη ζωή που τους αξίζει!».

ΤΡΙΚΑΛΑ

Απεργιακή κινητοποίηση που περιελάμβανε συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στα Τρίκαλα και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, πραγματοποιήθηκε, με τη συμμετοχή εργατικών σωματείων, μαζικών φορέων, ομοσπονδιών και διαφόρων συλλογικοτήτων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων αποφάσισε τη συμμετοχή του στις κινητοποιήσεις με δίωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 14:00, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία του για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη.

Επίσης, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του νομού Τρικάλων, με απόφαση του προεδρείου της, αποφάσισε να συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική κινητοποίηση, από κοινού με τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ζητώντας να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα για να μη ξαναθρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.

Στον χώρο της συγκέντρωσης πραγματοποιήθηκαν ομιλίες, ενώ μετά το τέλος αυτών ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης των Τρικάλων με κεντρικό σύνθημα «οι νεκροί μας τα κέρδη τους»

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Στους δρόμους της Ζακύνθου, βγήκαν διαδηλωτές και απεργοί με αφορμή το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Η συγκέντρωση στη Ζάκυνθο έλαβε χώρα στην πλατεία Αγίου Μάρκου και συμμετείχαν εκτός από τους απλούς πολίτες, μέλη σωματείων, μαθητικών συλλόγων και κομμάτων όπου ζητούσαν τη διαλεύκανση των αιτιών για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών και την απόδοση δικαιοσύνης.

Ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Ζακύνθου, με τους διαδηλωτές να κρατούν πανό και να φωνάζουν συνθήματα.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Θλίψη στην κηδεία του μηχανοδηγού Νίκου Ναλμπάντη – Επαναπατρίστηκε ο πατέρας του από την Τουρκία

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στο κέντρο της πόλης μετά τις πορείες διαμαρτυρίας για τα Τέμπη (photos/videos)

Υπό κατάρρευση ο στόλος της ΟΣΥ – Ξεκόλλησε πόρτα από εν κινήσει λεωφορείο (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:33