search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:14
MENU CLOSE

Άνετη επικράτηση του Alpha στη μοιρασιά της τηλεθέασης- Άνοδος για Star και ANT1

17.03.2023 17:32
kanalia_tv_new

Για τρίτη φορά, από την αρχή της εβδομάδας, ο Alpha κατάφερε με το μίγμα προγράμματος του να αποσπάσει το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης των καναλιών εθνικής κάλυψης.

Σε σχέση με την Τετάρτη το μερίδιο του σταθμού ήταν μειωμένο κατά μιάμιση ποσοστιαία μονάδα, αύξηση στο μερίδιο του είδε το Mega, το οποίο οριακά ήταν μεγαλύτερο από εκείνο του Σκάι- τα δύο κανάλι ήταν σχεδόν ισοδύναμα- ενώ στα διψήφια μερίδια «επέστρεψαν» Star και ANT1 με αισθητή βελτίωση σε σχέση με τις αποδόσεις που σημείωσαν την Τετάρτη, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen.

Με μικρομεταβολές ήταν και τα μερίδια των υπόλοιπων σταθμών, οι οποίες όμως δεν έκαναν τη διαφορά. Υποχώρηση κατέγραψαν οι ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3, τα άθροισμα των απωλειών τους δυνητικά κατευθύνθηκε ίσως στην ΕΡΤ1.

Χθές εξάλλου μερίδιο 19,6% από την συνολική ημερήσια πίτα τηλεθέασης διοχετεύτηκε σε άλλες πηγές οικιακής ψυχαγωγίας μέσω τηλεόρασης, μεταξύ των οποίων τα τοπικά- περιφερειακά κανάλια, παρακολούθηση περιεχομένου από dvd, ή και συνδρομητικές πλατφόρμες, που συλλήβδην συγκαταλέγονται στην κατηγορία «Others».

Διαβάστε επίσης:

Αμεροληψία στην ενημέρωση ζητά ο κόσμος σύμφωνα με έρευνα

Ντέπυ Γκολεμά για Μουτσινά: «Καταλαβαίνω την ανάγκη του να ξεκουραστεί, εφόσον έχει καλύψει την τσέπη του» (Video)

Ένταση Καραμανλή με Πουλακίδα: «Η αστυνομία αντεπιτέθηκε» – «Σας διαψεύδουν τα πλάνα» – Η παρέμβαση της Κοραή (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:13