search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:27
MENU CLOSE

Ντέπυ Γκολεμά για Μουτσινά: «Καταλαβαίνω την ανάγκη του να ξεκουραστεί, εφόσον έχει καλύψει την τσέπη του» (Video)

17.03.2023 12:40
moytsinas-gkolema-new

Τα πρόσωπα της επικαιρότητας, αλλά και τις εξελίξεις με τις τηλεοπτικές μεταγραφές των τελευταίων ημερών σχολίασε η Ντέπυ Γκολεμά.

Σε δηλώσεις της στην κάμερα του “Super Κατερίνα”, η γνωστή τηλεκριτικός εστίασε τόσο στη μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ όσο και την τηλεοπτική «παύση» του Νίκου Μουτσινά από την επόμενη σεζόν.

«Άρχισαν λίγο να βαράνε τα τηλεοπτικά… όργανα και οι περισσότεροι ασχολούμαστε είτε με το τι θα κάνει ο Νίκος Μουτσινάς, είτε με το τι έκανε ο Μάρκος Σεφερλής. Θεωρώ ότι είναι λίγο ανήθικο, άκομψο το να κάνει μία ανακοίνωση ο ΣΚΑΪ για τη μεταγραφή (του Μάρκου Σεφερλή), ενώ ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από τον ΑΝΤ1.

Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει αυτό μεσούσης της σεζόν, τόσο γρήγορα. Του πηγαίνει του Σεφερλή ο ΣΚΑΪ, γιατί το συγκεκριμένο κανάλι κινείται σε τέτοια νερά. Ο Μάρκος Σεφερλής έχει ένα πολύ μεγάλο κοινό, αυτό δεν πρέπει να το παραγνωρίζουμε καθόλου.

Τόσο χαζοί δεν είμαστε να θεωρήσουμε τυχαία τα πράγματα. Έπρεπε κάτι να κάνει ο ΣΚΑΪ για να κοπάσει ο θόρυβος του Μουτσινά. Καταλαβαίνω την ανάγκη του Νίκου να ξεκουραστεί, εφόσον έχει καλύψει την τσέπη του όλα αυτά τα χρόνια» είπε, ενώ αναφερόμενη στην επικείμενη πρεμιέρα της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1 σχολίασε:

«Διάβασα ένα ευφάνταστο Δελτίο Τύπου με όλα αυτά που λέει ότι θα κάνει αυτή η κοπέλα. Ας ξεκινήσει με το καλό, μη την πιάσουμε από τα μαλλιά από τώρα αλλά, παιδιά, μαζευτείτε λίγο με τα Δελτία Τύπου. Όλα αυτά που γράφετε, δεν γίνονται σε μία εκπομπή»

Διαβάστε επίσης:

Ένταση Καραμανλή με Πουλακίδα: «Η αστυνομία αντεπιτέθηκε» – «Σας διαψεύδουν τα πλάνα» – Η παρέμβαση της Κοραή (video)

«Οι προδότες»: Αυτό είναι το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 – Θα το παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια (photo/video)

Κρατική διαφήμιση 2,7 εκατ. ευρώ – Τι αφορά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:26