search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 04:19
MENU CLOSE

«Οι προδότες»: Αυτό είναι το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 – Θα το παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια (photo/video)

17.03.2023 10:56
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ_2

Για την τηλεοπτική σεζόν 2023-2024 προορίζεται το τηλεπαιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου «Οι προδότες» με στοιχεία ριάλιτι με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία θα συνεχίσει να είναι οικοδέσποινα στο καθημερινό επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ».

Το τηλεπαιχνίδι «Οι προδότες», για το οποίο το topontiki.gr είχε επισημάνει από τις αρχές του έτους πως ενδιαφερόταν το κανάλι του Αμαρουσίου, «πατάει» στο «The traitors» του BBC One, όμως «μήτρα» του προγράμματος είναι το ολλανδικό «De Verraders» το οποίο πρωτολανσαρίστηκε από το RTL4 τον Μάρτιο του 2021.

Στο πρόταση του ΑΝΤ1 22 παίκτες ζουν μαζί σε μια έπαυλη και εκτελούν, καθημερινά, Αποστολές. Για κάθε Αποστολή που φέρνουν σε πέρας κερδίζουν ένα χρηματικό ποσό, το οποίο προστίθεται στο τελικό έπαθλο, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 100.000 ευρώ!

Στο πρώτο επεισόδιο, κάποιοι από τους παίκτες ορίζονται μυστικά ως η ομάδα των Προδοτών, χωρίς οι υπόλοιποι- αποτελούν την ομάδα των «Πιστών»- να γνωρίζουν ποίοι είναι αυτοί. Κάθε βράδυ, ενώ οι «Πιστοί» κοιμούνται, οι «Προδότες» συναντιούνται μυστικά και αποφασίζουν ποιον «Πιστό» θα «εξολοθρεύσουν». Με αυτόν τον τρόπο, εξοντώνουν έναν έναν τους «Πιστούς», ελπίζοντας ότι στο τέλος θα υπερισχύσουν εκείνοι.

Όσοι «Πιστοί» απομένουν, δεν γνωρίζουν ποιος έχει αποκλειστεί κάθε φορά, παρα μόνον την επόμενη μέρα όταν πάνε για πρωινό στην έπαυλη οπότε και διαπιστώνουν ότι είναι λιγότεροι κατά έναν. Στη συνέχεια, η ομάδα συμμετέχει σε αποστολή για να κερδίσει χρήματα. 

Οι επιβραβεύσεις για τις αποστολές δεν είναι μόνον χρηματικές. Σε κάποιες το έπαθλο είναι η ασυλία– που σημαίνει ότι ο παίκτης που την κερδίζει δεν μπορεί να εξοντωθεί- αλλά με βάση τους κανονισμούς μπορεί να εξοριστεί κατόπιν ψηφοφορίας.

Οι «Πιστοί», όμως, δεν είναι ανυπεράσπιστοι. Έχουν και αυτοί ένα πολύ ισχυρό όπλο στη διάθεσή τους: την ψηφοφορία, μέσω της οποίας αποφασίζουν ποιος θα αποχωρήσει.

Όσοι θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι θα πρέπει να έχουν ένστικτο, διαίσθηση, έξυπνη επιχειρηματολογία και αντοχή στην πίεση. Γιατί μία λάθος εκτίμηση, μπορεί να τους αφήσει χωρίς συμμάχους, μπορεί να τους οδηγήσει εκτός παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης:

Κρατική διαφήμιση 2,7 εκατ. ευρώ – Τι αφορά

Σασμός – Spoiler: Ξανά σε σύγκρουση ο Λευτέρης με τον Μαθιό

Μαγνήτης τηλεθέασης ο «Σασμός»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04