search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:30
MENU CLOSE

Μάντσεστερ: Συνεδρίες με ψυχολόγο προσφέρει αεροπορική εταιρεία μετά… από μία «τρομακτική» προσγείωση

17.03.2023 17:05
tui_new

Τη δυνατότητα να κάνουν συνεδρίες με ειδικούς ψυχολόγους προσφέρει η TUI σε επιβάτες πτήσης της που επιχείρησε μία τρομακτική προσγείωση στο Μάντσεστερ, εν μέσω θύελλας.

Το αεροσκάφος δονείτο, οι μηχανές ακούγονταν σαν να ήταν έτοιμες να εκραγούν και οι επιβάτες πανικοβλήθηκαν νομίζοντας ότι δεν θα προλάβουν να πατήσουν το πόδι τους στο Μάντσεστερ.

«Επικρατούσε πανικός μεταξύ των επιβατών. Εγώ είχα αρχίσει να κάνω την προσευχή μου. Δεν πίστευα ότι θα ξαναδώ την οικογένειά μου. Ήταν τρομακτικό», περιγράφει ο Γκάρεθ Σάλτερ, ένας από τους επιβάτες της πτήσης της TUI.

Τελικά ο πιλότος δεν κατάφερε να προσγειώσει με ασφάλεια το αεροσκάφος, λόγω των θυελλωδών ανέμων  που επικρατούσαν στην περιοχή και κατέφυγε στο Ιστ Μιντλαντς, όπου οι επιβάτες ενημερώθηκαν για την αλλαγή που έγινε εκ τω υστέρων.

Στη συνέχεια η TUI ενημέρωσε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όσους ήταν στην πτήση ότι μπορούν να ζητήσουν, χωρίς χρέωση, την βοήθεια ειδικών ψυχολόγων σε συγκεκριμένο κέντρο με το οποίο συνεργάζεται, για να αντιμετωπίσουν τα ψυχολογικά τραύματα που τους προκάλεσε η πολύ δύσκολη πτήση.

«Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους επιβάτες ότι τέτοιου είδους περιστατικά είναι σπάνια. Η  TUI προσφέρει σε όσους ήταν στο αεροσκάφος ειδική συμβουλευτική υποστήριξη», ανέφερε η εταιρία στο μήνυμά της.

Διαβάστε επίσης:

Πολωνία: Τι σηματοδοτεί η απόφασή της να στείλει μαχητικά αεροσκάφη στην Ουκρανία (Videos/Photos)

Η Βενεζουέλα αποποινικοποίησε την ομοφυλοφιλία στον στρατό

Sillicon Valley Bank: Στη βίλα του των 3 εκατ. στην Χαβάη «πνίγει τον πόνο του» ο πρώην CEO μετά το «κανόνι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:27