search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:16
MENU CLOSE

NOVA – MAD: Επεκτείνουν την αποκλειστική τους συνεργασία για τα 3 επόμενα χρόνια, με ανανεωμένο look και πρόγραμμα το μουσικό κανάλι Nova Mad Greekζ!

17.03.2023 14:44
nova

Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και το MAD, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους μουσικούς Οργανισμούς, ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους τα τρία (3) επόμενα χρόνια. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, το κανάλι Nova Mad Greekζ, που βρίσκεται στην πλατφόρμα της Nova εδώ και 15 χρόνια, ανανεώνεται με νέα εικαστική προσέγγιση διατηρώντας ωστόσο τη μοναδική μουσική του ταυτότητα. Αποκτά ένα φρέσκο look & feel με νέα station IDs, zone IDs και σηματοποιήσεις αντλώντας έμπνευση από την Ελληνική κουλτούρα.

Παράλληλα, το μουσικό πρόγραμμα του Nova Mad Greekζ ενισχύεται με αφιερώματα σε δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες και με την ενσωμάτωση νέων ζωνών από το έντεχνο ως το παραδοσιακό ελληνικό μουσικό ρεπερτόριο. Στις νέες αυτές ζώνες περιλαμβάνονται ντουέτα που έχουν γράψει ιστορία, νέες κυκλοφορίες, σύγχρονη λαϊκορεμπέτικη μουσική, αγαπημένα έντεχνα τραγούδια, ανερχόμενοι καλλιτέχνες, κ.ά. Φυσικά, οι κλασσικές ζώνες, που έχουν χρόνια αγαπηθεί από το κοινό, παραμένουν σταθερά στο πρόγραμμά του.

Συμπληρώνοντας ήδη 15 χρόνια, το Nova Mad Greekζ βρίσκεται αποκλειστικά στη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova όντας το μοναδικό μουσικό κανάλι με αποκλειστικό Ελληνικό περιεχόμενο που συνεχίζει να χτίζει μία ουσιαστική σχέση με το κοινό του και την Ελληνική μουσική.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15