search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02.10.2026 16:55
MENU CLOSE

Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος της 13χρονης κόρης του ηθοποιού Τσαντ Λόου

02.10.2026 15:57
chad lowe kai sizigos – new

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Γνωστοποιήθηκε η αιτία θανάτου της Φιόνα Χέπλερ, κόρης του ηθοποιού και σκηνοθέτη Τσαντ Λόου και της παραγωγού Κιμ Πέιντερ.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που έφερε στο φως το περιοδικό People, η 13χρονη έδωσε τέλος στη ζωή της την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο. Η οικογένεια ανακοίνωσε την απώλεια της Φιόνα λίγες ώρες αργότερα, ζητώντας παράλληλα σεβασμό στην ιδιωτικότητά της.

   «Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια της αγαπημένης μας Φιόνα. Ήταν ένα τρυφερό κορίτσι, έξυπνο, δημιουργικό και λάτρευε τον χορό», ανέφερε. «Στην πραγματικότητα, ήταν το φως της ζωής μας. Ο θάνατός της είναι συντριπτικός για την οικογένειά μας και ζητάμε τις προσευχές σας, καθώς και σεβασμό στην ιδιωτικότητά μας αυτή τη δύσκολη στιγμή», πρόσθεσε ενώ στη συνέχεια παρέπεμψε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας στη αμερικανική γραμμή βοήθειας 988 Suicide & Crisis Lifeline χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το θάνατο της 13χρονης.

Το ζευγάρι έχει άλλα δύο παιδιά, τη 17χρονη Μέιμπελ και τη 10χρονη Νίξι.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Σμαραγδής: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης έπρεπε να έχει επιστρέψει ήδη στην υποκριτική – Χάνει ο πολιτισμός» (Video)

Κάκια Ιγερινού για «Ριφιφί»: «Όσκαρ στη Μουμούρη – Ένα κάθε μέρα»

Αντριάνα Λίμα: Ανησυχία για την απώλεια βάρους της – «Τι συνέβη στα πόδια της; Το έχει παρακάνει» γράφουν στα social media (Video)





google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02.10.2026 16:55