search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:10
MENU CLOSE

ΚΚΕ: Πρόκληση και προσβολή ο θάνατος των 57 ανθρώπων στα Τέμπη να βαπτίζεται «θυσία»

18.03.2023 18:03
KKE_new

Μετά τις αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, σχόλιο για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μαρούσι έκανε και το ΚΚΕ.

«Είναι πρόκληση και προσβολή ο θάνατος των 57 ανθρώπων στα Τέμπη να βαφτίζεται “θυσία”, έγκλημα ήταν στον βωμό του κέρδους και με ενόχους όλους εκείνους που υπηρέτησαν αυτές τις πολιτικές και διαχειρίστηκαν το -εχθρικό για τον λαό και τις ανάγκες του -σημερινό κράτος», τονίζεται.

«Αυτή ακριβώς είναι η “παλιά Ελλάδα” που πρέπει να αλλάξει, μέρος της οποίας είναι και ο κύριος Μητσοτάκης και όλοι όσοι προσπαθούν να αφήσουν στο απυρόβλητο και τελικά να “δικαιώσουν” τη συνέχιση της ίδιας εγκληματικής πολιτικής», προσθέτει το ΚΚΕ.

Διαβάστε επίσης:

Τσαπανίδου για Μητσοτάκη: «Η απώλεια 57 νέων ανθρώπων δεν είναι θυσία αλλά έγκλημα»

Τσίπρας: Γενναία η αυτοκριτική Πολάκη, μας αναγκάζει να επανεκτιμήσουμε τη στάση μας – Δεν είμαστε κόμμα διαγραφών ούτε προγραφών

ΣΥΡΙΖΑ: Χυδαία υποκρισία Μητσοτάκη – Πήγε στο Μαρούσι με ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και «μεταφερόμενους οπαδούς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53