search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:33
MENU CLOSE

Super League: «Μπλόκο» της ΕΛ.ΑΣ. στους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού για το ματς στον Βόλο

18.03.2023 14:50
olympiakos

Πρεμιέρα για τα play off αύριο Κυριακή, με τον Βόλο να υποδέχεται τον Ολυμπιακό και περισσότερους από 15.000 οπαδούς των Πειραιωτών να ετοιμάζονται να «καταλάβουν» την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» εξάντλησαν όλα τα «μαγικά χαρτάκια» για τον αγώνα στο «Πανθεσσαλικό», αλλά είχαν υπολογίσει χωρίς την αστυνομία που με έκτακτη ανακοίνωση, το μεσημέρι του Σαββάτου, γνωστοποίησε ότι απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Ανακοίνωση σχετικά με απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής των Play Off της SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 19-03-2023 και ώρα 17.30΄ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Διαβάστε επίσης:

Ντάνι Άλβες: Ξεκίνησε απεργία πείνας μετά τον χωρισμό με τη Σανθ

«Διπλό» πριν το ντέρμπι των «αιωνίων» – Επικράτησαν οι «πράσινοι» της Βιλερμπάν με 86-82 (Video)

Europa League: Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια Γιουνάιτεντ-Σεβίλη και Γιουβέντους-Σπόρτινγκ Λισαβόνας στα προημιτελικά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:27