search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:44
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τη «θυσία» Μητσοτάκη, «ευκαιρία» για τον Γεωργιάδη η τραγωδία στα Τέμπη

19.03.2023 12:52
SYRIZA NEW

Σκωπτική ανακοίνωση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη εξέδωσε η Κουμουνδούρου με αφορμή δηλώσεις τους για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

«Μετά τον κ. Μητσοτάκη που χαρακτήρισε χωρίς ντροπή “θυσία” την τραγική απώλεια 57 ανθρώπων στα Τέμπη, σήμερα ο κ. Γεωργιάδης διαπίστωσε πως το δυστύχημα είναι “ευκαιρία” για την κυβέρνηση για “να συγκρουστεί με το βαθύ κράτος”», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

«Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα εξηγούσαμε στον αμετροεπή κ. Γεωργιάδη πως το «βαθύ κράτος» το έστησαν οι ίδιοι εδώ και 40 χρόνια και το διογκώνει εδώ και 4 χρόνια ο κ. Μητσοτάκης που κυβερνά με ρουσφέτια, αναξιοκρατία και τις πιο παλαιοκομματικές μεθόδους, με τις οποίες θυμήθηκε μετά την τραγωδία δήθεν να συγκρουστεί. Αλλά δεν βρισκόμαστε σε φυσιολογικές συνθήκες όταν έχουμε χάσει άδικα 57 ανθρώπινες ζωές», συνεχίζει.

»Θα περιμέναμε τουλάχιστον ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του παρά το κρεσέντο αλαζονείας, αμετροέπειας και μετάθεσης ευθυνών, να σέβονται τουλάχιστον τον πόνο των οικογενειών των θυμάτων. Λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε», καταλήγει η Κουμουνδούρου.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης για Τέμπη: Προσωπικό μου στοίχημα να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ποτέ

Οικονόμου: Μέσα στο σώμα του κ. Πολάκη βρίσκεται το πνεύμα του κ. Τσίπρα

Όλγα Γεροβασίλη: Η κοινωνία δεν αντέχει έναν πρωθυπουργό που μετά από κάθε κρίση ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε το παραμικρό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:41