search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:22
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Επένδυση στο ΑΝΤ1+, από τον οικονομικό κολοσσό Fairfax

21.03.2023 16:36
ant1_new

To 15% της συνδρομητικής πλατφόρμας ΑΝΤ1+, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, αποκτά ο διεθνής επενδυτικός κολοσσός Fairfax Financial Holdings Limited (Fairfax) με έδρα τον Καναδά στο πλαίσιο στρατηγικής συμφωνίας του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Η Fairfax, ο διεθνής κολοσσός με έδρα τον Καναδά, διαχειρίζεται κεφάλαια 89 δισ. δολαρίων και σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 «αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ξένους επενδυτές στην Ελλάδα με πλούσιο χαρτοφυλάκιο μεταξύ άλλων στον τραπεζικό και ασφαλιστικό κλάδο, και τη διαχείριση ακινήτων».

Το ΑΝΤ1+, είναι η μοναδική ελληνική συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα η οποία στηρίζει τους Έλληνες δημιουργούς και καλλιτέχνες.

Ο όμιλος ΑΝΤ1, με το διεθνές αποτύπωμα, για τη σημαντική επιχειρηματική κίνηση που θέτει στο επίκεντρο την ιντερνετική υπηρεσία διαρκούς ροής περιεχομένου του ΑΝΤ1+ επισημαίνει ότι:
«Εξελίσσεται και εμπλουτίζεται διαρκώς, παρουσιάζοντας  νέες αποκλειστικές ελληνικές παραγωγές, που έχουν, ήδη, προσελκύσει το ενδιαφέρον για διεθνή διανομή, αλλά και εξασφαλίζοντας τα δικαιώματα μετάδοσης κορυφαίων παγκόσμιων αθλητικών διοργανώσεων όπως το FIFA World Cup 2022 και το πρωτάθλημα Formula 1 για τα επόμενα 3 χρόνια.

Αξιοποιώντας τη μακρόχρονη και διεθνή εμπειρία, καθώς και την τεχνογνωσία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, το ΑΝΤ1+ σε λιγότερο από ένα χρόνο λειτουργίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία, προσφέροντας μοναδικό περιεχόμενο με πάνω από 7.000 τίτλους και συγκεντρώνοντας σημαντικό αριθμό συνδρομητών με περισσότερα από 400 εκατομμύρια views.

Η Fairfax αναγνωρίζοντας τη δυναμική και την προοπτική εξέλιξης του ANT1+, συνεργάζεται με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ ώστε να αναπτύξουν περαιτέρω την πλατφόρμα εντός και εκτός Ελλάδος. Μέσα από επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες, καινοτόμες υπηρεσίες, νέο πλούσιο περιεχόμενο και μεγάλες παραγωγές το ΑΝΤ1+ θα συνεχίσει να προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία ψυχαγωγίας.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, με ηγετική παρουσία στον χώρο των Media σε Ευρώπη, Η.Π.Α., Καναδά και Αυστραλία και με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο media assets απευθύνεται σε ένα παγκόσμιο κοινό που ξεπερνά τα 150 εκατομμύρια. Ως ένας καινοτόμος πολυεθνικός οργανισμός, επιλέγει σταθερά ισχυρές διεθνείς συμμαχίες και επεκτείνει το επιχειρηματικό του αποτύπωμα, με παγκοσμίου εμβέλειας συμφωνίες».

Διαβάστε επίσης:

Μega: Η σειρά «Famagusta» με Γιάννη Μπέζο, Κοραλία Καράντη, Αντρέα Γεωργίου, για την πόλη- φάντασμα της Κύπρου

«Η Γη της Ελιάς» – Spoiler: Οι απαγωγείς στέλνουν DVD με μήνυμα του Μάνου (Video)

Γιώργος Πυρπασόπουλος στο topontiki.gr: «Η δημοσιογραφία έχει αποκλίνει του προορισμού της» (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58