search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:26
MENU CLOSE

Δημήτρης Μαμιός: «Ένιωθα τη σχέση με τον πατέρα μου σαν ένα κιβώτιο με αλυσίδες που είχα κλείσει και δεν το άγγιζα» (Video)

21.03.2023 12:24
dimitris-mamios-new

Συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του Μύρωνα στη σειρά «Σασμός», λαμβάνοντας πολύ θετικά σχόλια για την ερμηνεία του.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαμιό ο οποίος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» μίλησε τόσο για τη σειρά, όσο και για τα παιδικά του χρόνια τα οποία στιγματίστηκαν από το διαζύγιο των γινέων του και την απόσταση που δημιουργήθηκε με τον πατέρα του.

«Είχα σίγουρα ένα θυμό μέσα μου που δεν τον εκδήλωνα. Ένιωθα τη σχέση με τον πατέρα μου σαν ένα κιβώτιο με αλυσίδες, που το είχα κλείσει κάπου μακριά κι απλά δεν το αγγίζεις. Με την ψυχοθεραπεία αυτό ξεκλειδώθηκε. Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να είσαι κοντά με τον πατέρα σου κι ότι αυτός είναι ο μπαμπάς σου. Με τα καλά του και τα στραβά του, λείπει ξελείπει, κάνει ξεκάνει, αυτός είναι ο πατέρας σου. Κοίταξέ τον και θα σε κοιτάξει. Είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μας. Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει ψυχοθεραπεία. Είναι μια πορεία εξέλιξης. Μα δεν πρέπει να είμαι καλά; Πώς θα είμαι καλά με εσένα; Όλοι είμαστε δυνατοί κι αδύναμοι το ίδιο, αλλά υπάρχουν κι ειδικοί για κάποια πράγματα. Ας ακούσουμε κι αυτούς τους ανθρώπους που το έχουν σπουδάσει» είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μαμιός αναφέρθηκε στον Σασμό όπου συμμετέχει, επισημαίνοντας ότι νιώθει πολύ καλά που βρίσκεται σε μια τόσο επιτυχημένη σειρά με τόσο αξιόλογους συναδέλφους.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οργισμένος με το νέο παραλήρημα Αμβρόσιου – «Σπείρετε τον Μεσαίωνα» (Video)

Νίκος Αποστολόπουλος: «Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε μια σπηλιά με σταλακτίτες» (Video)

Forbes: Αυτοί είναι οι σταρ με τα περισσότερα κέρδη το 2022 (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:26