search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:39
MENU CLOSE

Χιλή: Απίθανο γκολ από τερματοφύλακα διεκδικεί θέση στο βιβλίο Γκίνες (Video)

22.03.2023 18:39
xili_new

Ένα απίθανο γκολ σημείωσε ο Αργεντινός τερματοφύλακας Λεάντρο Ρεκένα στη νίκη της ομάδας του, Κομπρεσάλ, με 3-1 επί της Κόλο-Κόλο στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Χιλής.

Με την ομάδα του να προηγείται ήδη με 2-0 στο 77ο λεπτό, ο Ρεκένα εκτέλεσε αυτό που αρχικά έμοιαζε με ένα ακίνδυνο ελεύθερο χτύπημα μετά από άουτ.

Ωστόσο, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Μπράιαν Κορτές, αρκετά εκτός εστίας, η μπάλα αναπήδησε πάνω από το κεφάλι του και πήρε τροχιά προς την εστία. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κορτές σκόνταψε καθώς προσπαθούσε μάταια να διώξει τη μπάλα καθώς αυτή διέσχιζε τη γραμμή.

Σύμφωνα με το TNT Sports Chile, το γκολ σημειώθηκε από απόσταση 101 μέτρων, το οποίο, εάν επικυρωθεί από το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες, θα σπάσει το ρεκόρ για το γκολ από τη μεγαλύτερη απόσταση στην ιστορία.

Το τρέχον ρεκόρ είναι 96,01 μέτρα και σημειώθηκε από τον Τομ Κινγκ το 2021 κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μεταξύ της Νιούπορτ Κάουντι και της Τσέλτεναμ Τάουν για την τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας (League Two).

Διαβάστε επίσης:

Πωλίνα: «Έμαθε όλο το Χαλάνδρι ότι ήμουν έγκυος, ήταν η πιο άκομψη φάρσα του Βλάσση»

Ελαμπντελαουί: Συγκινεί η ανάρτησή του με τον γιο του για την ημέρα ατόμων με σύνδρομο Down

ΕΠΟ: «Πόρτα» στο αίτημα της Super League για ελίτ διαιτητές – «Ουδεμία ομάδα ή λίγκα μπορεί να παρεμβαίνει»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:39