search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:51
MENU CLOSE

Πωλίνα: «Έμαθε όλο το Χαλάνδρι ότι ήμουν έγκυος, ήταν η πιο άκομψη φάρσα του Βλάσση»

21.03.2023 17:31
polina

“Τους έβλεπα και έλεγα: καλά εγώ θα πεθάνω, αυτά τα ζώα δεν έχουν μια ταραχή, να φωνάξουν την Αστυνομία;”, περιγράφει η Πωλίνα για τις σοκαριστικές στιγμές που βίωσε.

Στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά φιλοξενήθηκε η Πωλίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επεισοδιακή φάρσα που της έκανε τη δεκαετία του ’90 ο Βλάσσης Μπονάτσος, μέσω της οποίας έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της.

«Έχουν περάσει 28 χρόνια από εκείνη τη φάρσα του Βλάσση (Μπονάτσου). Έμεινε στην ιστορία ως η πιο άκομψη φάρσα του», ανέφερε αρχικά η Πωλίνα.

«Δεν το είχαμε πει ότι ήμουν έγκυος, ήταν μια φάρσα περίεργη, όλο μπλεγμένο. Με έβγαλαν στον δρόμο και ήρθαν δύο σε στυλ Κολομβιανοί απατεώνες μαχαιροβγάλτες. Ο ένας με πήρε και με έβαλε μπροστά του ασπίδα και ο άλλος προσπαθούσε με μια λεπίδα να τον βρει για να τον τρυπήσει. Μου έκαναν φάρσα ότι τον κυνήγαγε ο ένας και ο άλλος με έβαλε μπροστά ασπίδα για να σωθεί», περιέγραψε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Εκείνη την ώρα μέσα στην τρέλα μου κοιτούσα την απέναντι πολυκατοικία. Είχε βγει ο κόσμος και έβλεπε, εκεί είχε κρυφτεί ο Βλάσσης. Και λέω: καλά εγώ θα πεθάνω, αυτά τα ζώα εκεί πάνω δεν έχουν μια ταραχή να φωνάξουν την Αστυνομία;», συνέχισε την αφήγησή της η Πωλίνα.

«Εγώ φώναζα: είμαι έγκυος!», τονίζει.

«Την άλλη μέρα παίρνει τηλέφωνο το MEGA και λέει: αυτό το επεισόδιο δεν βγαίνει στον αέρα. Μόνο εάν οι ενδιαφερόμενοι κάνουν ντουμπλάζ. Και πήγαμε εγώ, ο Μεγακλής και ο Βλάσσης, βλέπαμε τα πλάνα και κάναμε φωνές από πάνω για να μην ακουστούν οι κραυγές. Το κάναμε πιο light και φαντάσου ο κόσμος σοκαρίστηκε με το ντουμπλαρισμένο. Το κανονικό είπε το MEGA δεν βγαίνει, το πετάμε», καταλήγει η Πωλίνα στην περιγραφή της.

Διαβάστε επίσης:

Στα δικαστήρια η Γκουίνεθ Πάλτροου – Κατηγορείται ότι τραυμάτισε και εγκατέλειψε συνταξιούχο γιατρό σε πίστα σκι

Γαρμπή – Βίσση: Θυμήθηκαν τα… παλιά – Σπάνιο ντουέτο στην πίστα (Video)

Δημήτρης Μαμιός: «Ένιωθα τη σχέση με τον πατέρα μου σαν ένα κιβώτιο με αλυσίδες που είχα κλείσει και δεν το άγγιζα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:50