search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:24
MENU CLOSE

Νίκος Μουτσινάς για Ανδρέα Μικρούτσικο και Όλγα Τρέμη: «Η εταιρεία δεν μπορεί να τον προστατεύσει;»

22.03.2023 16:39
moutsinas_new

Με όσα αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με την Όλγα Τρέμη ασχολήθηκε και ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι.

Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο από την εκπομπή Super Κατερίνα, όπου ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε πως δεν γνώριζε ότι ο δημοσιογράφος τον ηχογραφεί, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε ως εξής:

«Τώρα έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Το ΟΚ! σε ποιον ανήκει; Στον Κοκλώνη. Η εκπομπή ποια παραγωγή είναι; Κοκλώνη, Barking Well. Ο Ανδρέας δουλεύει για τον; Barking Well. Θα ρωτούσες ποτέ εσύ «δώσε μου τη συνέντευξη»; Είναι στην ίδια εταιρεία ρε παιδιά, δεν μπορεί να τον προστατεύσει; Ή δεν κατάλαβε ο άνθρωπος ο άλλος ότι δεν ήθελε ο Αντρέας να μπουν»;

«Το πήρε πάνω του αφού έβρισε όλο το πάνελ, την Κατερίνα και την εκπομπή. Μπράβο στον Αντρέα, το χειρίστηκε πολύ ωραία. Ωραίο ζευγάρι θα ήταν…», κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2023: Στον ιντερνετικό αέρα του ράδιο Eurovision όλα τα φετινά υποψήφια τραγούδια

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Νικολόπουλος

«Πρωταγωνιστές»: Η τηλεθέαση της εκπομπής απέναντι στον ανταγωνισμό (Πίνακες)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:23