search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:31
MENU CLOSE

Μικρούτσικος για την παλιά σχέση με την Τρέμη: «Ήμουν αφελής, δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί» (Video)

22.03.2023 14:38
tremi-mikroytsikos-new

Τον παλιό του έρωτα με την Όλγα Τρέμη εξομολογήθηκε ο Αντρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ με τον παρουσιαστή να περνά σε… αχρείαστες λεπτομέρειες, αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- ότι ήταν ο πρώτος άνδρας της δημοσιογράφου.

Ερωτηθείς από την Κατερίνα Καινούργιου για ποιον λόγο έκανε αυτές τις αποκαλύψεις που μπορεί να εκθέτουν τη δημοσιογράφο, ο παρουσιαστής ισχυρίστηκε ότι πίστευε ότι όσα αποκάλυψε ήταν στο πλαίσιο της συζήτησης πέρα από τη συνέντευξη, υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε ότι τα λόγια του ηχογραφούνται.

«Με αυτόν τον συμπαθέστατο δημοσιογράφο που μου πήρε τη συνέντευξη, έχει ένα ταλέντο. Κάναμε μια κουβέντα στην αρχή, δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί και τέλειωσε η συνέντευξή μας και στο τέλος μου έθεσε ένα τέτοιο ερώτημα. Καταρχήν αυτά που γράφει είναι ακριβή, δεν άλλαξε κάτι. Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας, γιατί μου λέει ξέρω ότι είχες σχέσεις και μέσα από αυτόν τον διάλογο του είπα την ιστορία. Ένιωθα ότι αυτό ήταν εκτός συνεντεύξεως. Γιατί δεν δικαιούμαι ότι αυτά τα πράγματα να τα πω» είπε με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά ως εξής:  

«Έπαθα σοκ, ξέρεις πόσο σε αγαπάω, με έχεις προστατεύσει πολλές φορές, σέβεσαι τις γυναίκες. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είπες κάτι τέτοιο».

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Μπισμπίκης: Αγνώριστος στη νέα του παράσταση – Η απόλυτη μεταμόρφωση (Video)

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τι απαντά για την Πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo με το «Φεγγάρι» (Videos)

Κάμερον Ντιάζ: Αποσύρεται οριστικά από την υποκριτική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:29