search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:51
MENU CLOSE

Μία «ΠΑΤΡΙΔΑ» για δύο: Ο Μπογδάνος κινείται νομικά κατά της Λατινοπούλου – «Έκλεψε όνομα και στελέχη»

24.03.2023 16:17
mpogdanos-latinopoulou-new

Συνεχίζεται το… πολεμικό κλίμα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και την Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά την ανακοίνωσή της, μέσω Instagram, για ίδρυση νέου κόμματος, με την ονομασία… «ΠΑΤΡΙΔΑ».

Η Λατινοπούλου πήρε την ονομασία του κόμματος («ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.») και κάποια στελέχη από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, για να προχωρήσει στη δημιουργία του δικού της σχηματισμού, με το όνομα… «ΠΑΤΡΙΔΑ», προκαλώντας νέο γύρο διαμάχης.

Η πλευρά Μπογδάνου αναμένεται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, μήνυση και αγωγή, καθώς ισχυρίζεται πως το όνομα «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.» είναι κατοχυρωμένο από τον ανεξάρτητο βουλευτή Α’ Αθήνας στον Άρειο Πάγο και τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

«”Κλεμμένο” όνομα, “κλεμμένα” κείμενα, “κλεμμένο” πρόγραμμα, “κλεμμένοι” υποψήφιοι – και όλα αυτά με στόχο να κλέψει λίγη ακόμα δημοσιότητα και ψήφους από τον Κασιδιάρη», σχολιάζουν στενοί συνεργάτες του Μπογδάνου, ο οποίος πρόσφατα διέγραψε τη Λατινοπούλου και συνεργάζεται με την «Πατριωτική Ένωση» του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, ενόψει εκλογών.

Αγωγές και από υποψηφίους

Σε αγωγές, μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα θα προχωρήσουν και οι «κλεμμένοι» υποψήφιοι, καθώς όπως λένε η Λατινοπούλου τους ανακοίνωσε χωρίς να τους ρωτήσει, παραβιάζοντας τα προσωπικά τους δεδομένα.

Συγκεκριμένα, η πλευρά Μπογδάνου ισχυρίζεται ότι πολλά από τα στελέχη που ανακοινώθηκαν από τη Λατινοπούλου για το κόμμα της, είναι άνθρωποι του πρώην στελέχους της ΝΔ.

Όπως αναφέρουν, αρκετοί από αυτούς δεν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για να ανακοινωθούν στον σχηματισμό της κ. Λατινοπούλου, ενώ ορισμένοι παρουσιάζονται διατεθειμένοι να κινηθούν και νομικά εναντίον της.

Διαβάστε επίσης:

Λαζόπουλος: «Παιδική χαρά» ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξαφνιάστηκα που ο Πολάκης ξαναγύρισε στις… τραμπάλες (video)

Εκλογές: Ποιοι συζητούν για Πρωθυπουργό Ντόρα Μπακογιάννη – Τα σενάρια της επόμενης μέρας 

ΠΑΣΟΚ: «Κατακεραυνώνει» Λοβέρδο πρώην υποστηρικτής του – «Η στάση σου θυμίζει Παπανδρέου απέναντι στον Βενιζέλο» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:51