search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:51
MENU CLOSE

Τάκης Ζαχαράτος: «Την ώρα που κρέπαρα το μαλλί μπαίνει η Ρούλα Κορομηλά και μου λέει “Σας θέλω για μια εκπομπή”»

25.03.2023 17:40
zaxaratos

Μία ιστορία από τα παλιά μοιράστηκε στο Dot, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τους γονείς του και το κομμωτήριο που του άνοιξαν μόλις τελείωσε τον στρατό.

«Πήρα το ταλέντο από τον μπαμπά μου, επειδή έκανε και αυτός σάτιρα και μιμήσεις. Είχε απίστευτο χιούμορ. Ήταν άνθρωπος του γέλιου και πολύ θετικός. Οι γονείς μου δεν ήταν απλά συμπαραστάτες, με έσπρωξαν με το ζόρι να το κάνω. Ήθελα να πάω στη Δραματική Σχολή και όταν τελείωσα τον στρατό μου άνοιξαν κομμωτήριο. Γυρίζω από τον στρατό και μου έδειξαν το έτοιμο κομμωτήριο. Εγώ ήθελα να πάω στη Δραματική. Την ώρα που κρέπαρα εγώ το μαλλί μπαίνει η Ρούλα Κορομηλά με σπασμένο πόδι και μου λέει “Σας θέλω για μια εκπομπή”. Αυτό ήταν!», αποκάλυψε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Εννοείται ότι συνάντησα δυσκολίες. Ευτυχώς παραμένω τόσο καψούρης με αυτό που κάνω που τα θηρία δεν τα είδα. Δεν υπάρχει καριέρα που δεν θα περάσεις από δοκιμασίες», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Σταμάτης Φασουλής: «Το J2US ήρθε μέσα στη πανδημία και ήταν σωτήριο» (Video)

Ναταλία Γερμανού: «Σα θαυμάστρια της Νατάσας και του Θεοφάνους, δεν ήθελα να ακούσω αυτόν τον στίχο» (Video)

Μπουγάς για Θεοδωρίδου: «Αν είναι στεναχωρημένη, πρόβλημά της» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:48