search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:59
MENU CLOSE

Βραζιλία: Έγκυος μπήκε στο ασανσέρ και γέννησε (Video)

26.03.2023 14:53
egkyos new

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Βραζιλία όταν έγκυος γυναίκα γέννησε μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου διέμενε καθώς δεν πρόλαβε να φτάσει μέχρι το μαιευτήριο.

Συγκεκριμένα, η 34χρονη Barbara από τη Βραζιλία άρχισε να αισθάνεται συσπάσεις τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης ενώ διένυε την 37η εβδομάδα κύησης. Ωστόσο δεν πρόλαβε να φτάσει στο νοσοκομείο καθώς γέννησε όρθια μέσα στο ασανσέρ με τη βοήθεια της μητέρας της, νοσηλεύτριας, η οποία την συνόδευε. Ο τοκετός, ο οποίος ξεκίνησε στο σπίτι διήρκησε δύο ώρες και το κοριτσάκι που γεννήθηκε ζύγιζε περισσότερο από δύο κιλά.

Η γυναίκα και το βρέφος μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο, όπου κόπηκε ο ομφάλιος λώρος, και έλαβαν την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Διαβάστε επίσης:

Άμβούργο: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς

Αλλαγή ώρας: Με δύο… διαφορετικές ώρες ξύπνησαν οι Λιβανέζοι – «Εμφύλιος» για τη «μουσουλμανική» και τη «χριστιανική» ώρα

Τραμπ: «Ούτε κακούργημα ούτε πλημμέλημα» – Έξαλλος με το «υπουργείο Αδικίας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34