search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 22:24
MENU CLOSE

Ανάβυσσος: Ξημέρωμα τρόμου για δύο γυναίκες – Ήρθαν αντιμέτωπες με ένοπλους ληστές μέσα στο σπίτι τους (Video)

27.03.2023 09:35
peripoliko new

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/3) δύο γυναίκες ηλικίας 64 και 35 ετών καθώς ήρθαν αντιμέτωπες με δύο ένοπλους ληστές που είχαν εισβάλει στο σπίτι τους. 

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Αναβύσσου, με τους δύο δράστες να παραβιάζουν την κεντρική είσοδο του σπιτιού και να μπαίνουν στα δωμάτια. 

Με χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν μητέρα και κόρη και έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι, για να διαφύγουν τελικά με άγνωστο χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γυναίκες κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι δέχτηκαν απειλές ακόμα και για τη ζωή τους, προκειμένου να αποκαλύψουν που έχουν κρυμμένα τα χρήματά τους

Την προανακριτική έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, εκτιμώντας ότι υπήρχε και τρίτο άτομο σε ρόλο τσιλιαδόρου – οδηγού οχήματος διαφυγής. 

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση τώρα: Καθυστερήσεις σε Κηφισό και Αττική Οδό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα (live χάρτης)

Ρόδος: Σοκάρει η νέα υπόθεση Revenge Porn – Πώς κατέγραφε ο 14χρονος την ερωτική του συνεύρεση με 13χρονο κορίτσι (Video)

Καιρός σήμερα: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 22:23