search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 03:18
MENU CLOSE

Kanye West: Επέστρεψε στο Instagram και δήλωσε πως «αγαπά» ξανά τους Εβραίους

27.03.2023 16:52
kanye-west-new

Kanye West επέστρεψε στο Instagram και σε ανάρτησή του αναφέρεται στους Εβραίους τονίζοντας πως ο Jonah Hill τον έκανε να τους συμπαθήσει ξανά.

Ο ράπερ αποκλείστηκε από το Twitter και το Instagram στα τέλη του 2022 λόγω σειράς αντισημιτικών σχολίων, τα οποία οδήγησαν επίσης στην αποχώρησή του από συνεργασίες με την Adidas και τον Balenciaga.

Το CAA, ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία εκπροσώπησης καλλιτεχνών στις ΗΠΑ, διέκοψε επίσης τους δεσμούς του με τον ράπερ και επιχειρηματία.

Ο Kanye West έκανε την ανάρτηση στο Instagram το περασμένο Σάββατο. Κοινοποίησε αφίσα της κινηματογραφικής κωμωδίας 21 Jump Street του 2012, με πρωταγωνιστές τους Τζόνα Χιλ και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ ως αστυνομικούς που πηγαίνουν μυστικά σε ένα Λύκειο.

Ο West συνόδευσε την ανάρτηση με λεζάντα στην οποία αναφέρεται: «Βλέποντας τον Τζόνα Χιλ στο 21 Jump Street με έκανε να συμπαθήσω ξανά τους Εβραίους».

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Αποβάλλονται Γκότσης και Πιλίδης (Video)

Τζέρεμι Ρένερ: Περπάτησε ξανά μετά το ατύχημά του (Video)

Κώστας Κόκλας: «Αγάπησα τις γυναίκες χάρη στη μητέρα μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15