search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:05
MENU CLOSE

Κρήτη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον «λυράρη» που εξέδιδε τον 11χρονο – Αναζητούνται δύο ακόμη άτομα

27.03.2023 18:23
ΗΠΑ: Γυναίκα βίασε 14χρονο αγόρι και μετά το έκανε «βαποράκι» απειλώντας το με το βίντεο του βιασμού (photos) - Media

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Κρήτης αλλά και ολόκληρη η χώρα από την νέα υπόθεση βιασμού κατά συρροή και μαστροπείας 11χρονου αγοριού στο Ηράκλειο, που αποκάλυψε το Cretalive.

Ο 66χρονος βασικός κατηγορούμενος που συνελήφθη για την υπόθεση που θυμίζει αυτή του Κολωνού, αναμένεται να οδηγηθεί την Τρίτη ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τον νοσοκομειακό γιατρό που φέρεται να έχει επίσης ταυτοποιηθεί, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Υπουργός Υγείας ζήτησε από την Εισαγγελία τη δημοσιοποίηση του ονόματος του γιατρού με σκοπό να προχωρήσει στις απαιτούμενες διοικητικές ενέργειες για την αποπομπή του από το νοσοκομείο.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου σε βάρος του 66χρονου αφορά σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Αναζητούνται τουλάχιστον δύο ακόμα άνδρες – βιαστές του 11χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, εκτός από τον γιατρό που έχει ταυτοποιηθεί, αναζητούνται τουλάχιστον δύο ακόμα άνδρες που φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι.

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τουλάχιστον 29 χρήστες πλατφορμών ή σελίδων κοινωνικής δικτύωσης , μέσω των οποίων ο μουσικός φέρεται να εξέδιδε το παιδί.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 66χρονος φέρεται να απειλούσε το παιδί και να το εξανάγκαζε να φωτογραφίζει ή να βιντεοσκοπεί τον εαυτό του, είτε γυμνό είτε με συγκεκριμένα εσώρουχα.

Ο ίδιος είχε ανεβάσει, σε «ειδικού περιεχομένου» πλατφόρμες γνωριμιών, φωτογραφίες του παιδιού για να «αλιεύσει» πελάτες, ενώ είχε φτιάξει και τουλάχιστον 3 ψεύτικα προφίλ σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μέσω των οποίων «προωθούσε» το ανήλικο αγόρι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσω αυτών των σελίδων φέρεται να κλείστηκαν τουλάχιστον 3 συναντήσεις του αγοριού, από τον Δεκέμβριο του 2022 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2023, με 3 διαφορετικούς άνδρες, με σκοπό την συνεύρεση.

Ο γιατρός που εμπλέκεται φέρεται να συναντήθηκε με τον ανήλικο τον περασμένο Δεκέμβριο, στην περιοχή των Δειλινών, στο Ηράκλειο.

Η μητέρα του αγοριού ήταν αυτή που ενημέρωσε σχετικά τις αρχές και κινήθηκαν τα νήματα για την αποκάλυψη της υπόθεσης, ενώ σε βάρος του 66χρονου καλλιτέχνη κρητικής μουσικής υπάρχει μια ακόμα δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παραγωγή πορνογραφικού υλικού ανηλίκου και μάλιστα το θύμα της υπόθεσης αυτής (κορίτσι) συσχετίζεται με το ανήλικο αγόρι της παρούσας περίπτωσης.

Διαβάστε επίσης:

Λαγονήσι: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο του διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Συνέντευξη Μητσοτάκη για τα Τέμπη: Καταγγελία επιβάτη για την εκπομπή – «Δεν έκανα τέτοια ερώτηση»

Τραγωδία στα Τέμπη: Ελεύθερος αφέθηκε ο συμβασιούχος σταθμάρχης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:04