search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 11:37
MENU CLOSE

Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: Όταν είχα καρκίνο, δεν περνούσε ούτε απ’ έξω (Video)

27.03.2023 11:56
maria-ioannidoy-new (2)

Μια αναδρομή στα χρόνια που έζησε δίπλα στον Φρέντυ Γερμανό έκανε η Μαρία Ιωαννίδου, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στις σχέσεις της σήμερα με την κόρη του, Ναταλία Γερμανού.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η ηθοποιός δεν παρέλειψε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για όσους δεν ήταν δίπλα της την περίοδο που διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Εξαφανίστηκαν όλοι μετά τον θάνατο του Φρέντυ, με εγκατέλειψαν» είπε αρχικά η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Ο Φρέντυ μου έλεγε “τι θες με έναν μεγάλο και άρρωστο άνθρωπο, πήγαινε βρες κανένα τεκνό”. Δεν τον βλέπω πλέον στον ύπνο μου… Όταν τον έβλεπα με συμβούλευε και μου κρατούσε συντροφιά. Μου είπε να μη βιάζομαι και θα ξανασυναντηθούμε..»

Αναφερόμενη, μάλιστα, στη Ναταλία Γερμανού, τόνισε: «Δεν με αγαπάει όσο εγώ, δεν νοιάζεται. Της έστειλα το βιβλίο μου και δεν έκανε καμία αναφορά. Εάν πείραξε κάτι την Ναταλία, ας με πάρει τηλέφωνο να μου το πει. Δεν μπορώ να περνάω καρκίνο – που πέρασα πριν λίγα χρόνια – και να μην περνάει ούτε απ’ έξω και να λέει στον σύντροφό μου ότι δεν μπορεί τα σκληρά. Ούτε στις τελευταίες στιγμές του μπαμπά της δεν ήρθε. Με παρακάλεσε: “Αποχαιρέτησε εσύ τον μπαμπά γιατί εγώ δεν μπορώ, δεν το αντέχω”».

Διαβάστε επίσης:

Σελένα Γκόμεζ: Στο Instagram με μπικίνι και… ξανθά μαλλιά! (Photo)

Survivor All Star: Ξανά μαζί Σάκης και Μαριαλένα – Η ανακοίνωση του Λιανού και τα δάκρυα στο συμβούλιο (Video)

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Λόγω των σειρών γλιτώσαμε το σκουπιδαριό – Να βλέπουμε 12 τρελές να ψάχνουν γκόμενο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 11:37