search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 03:07
MENU CLOSE

«Τούρμπο» τηλεθέασης η παρέλαση για την ΕΡΤ1

27.03.2023 19:33
THELETHEASHHH

Επισκίασε κάθε άλλο πρόγραμμα του τριημέρου η απευθείας μετάδοση της παρέλασης από την ΕΡΤ1. Ίσως σε απόδοση να ξεπέρασε ακόμη και το περσινό τελικό του διαγωνισμού της Eurovision. 

H συγκέντρωση τηλεθεατών στην ΕΡΤ1 άρχισε από λίγο νωρίτερα και εν τέλει χάρη στο ειδικό πρόγραμμα το πρώτο κανάλι πρόσθεσε δύο ποσοστιαίες μονάδες στο μερίδιο που είχε την ίδια μέρα της προηγούμενης εβδομάδας και ήταν δύο πλας συγκριτικά με την Παρασκευή.

Την Παρασκευή «κέρδισε» με σχετική άνεση το Mega, o Alpha είχε το δεύτερο σε μέγεθος μερίδιο και τρίτη επιλογή των τηλεθεατών αναδείχθηκε ο ΑΝΤ1 χάρη στην ελκυστική βραδινή ζώνη που έχει διαμορφώσει για την ημέρα. Τέταρτο σε προτιμήσεις το Star και άνευ «Survivor all star» ο Σκάι περιορίστηκε στην πέμπτη θέση, δυο θέσεις πιο πάνω από την ΕΡΤ1 και το Open.

Το Σάββατο μπορεί ο δείκτης της Nielsen να πήγε… στον Θεό χάρη στην μετάδοση της παρέλασης, όμως τα περισσότερα βλέμματα στο σύνολο της ημέρας συγκέντρωσε ο Alpha καθώς το Mega δεν είχε τις κατάλληλες δυνάμεις για να αντέξει στην πίεση.

Η ελληνική ιστορική δραματική ταινία «Ο Παπαφλέσσας» ήταν «όλα τα λεφτά» για τον ΑΝΤ1 και το κανάλι ήταν τρίτο στις τηλεπροτιμήσεις. 

Για την ΕΡΤ1 τα είπαμε ενώ ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3 ισοβάθμησαν για διαφορετικούς λόγους το καθένα με θετικό πρόσημο στο μερίδιο του καθένα κρατικό κανάλι. Η ΕΡΤ2 είχε την μετάδοση θείας Λειτουργίας το πρωί και η ΕΡΤ3 την απευθείας μετάδοση του αγώνα μπάσκετ ΑΕΚ- ΠΑΟΚ.

Η Κυριακή ήταν του Σκάι διότι είχε τη δική του…. παρέλαση, δηλαδή το σόου «Survivor all star» με τα γνωστά. Στα αξιοσημείωτα της Κυριακής η υψηλή απόδοση την οποία κατάφερε στην πρεμιέρα της η εύθυμη κωμική σειρά περιπέτειας«IQ 160» με την Σμαράγδα Καρύδη  και το Νίκο Κουρή.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμια Ημέρα θεάτρου: Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή στις 21.00 στο Δεύτερο Πρόγραμμα

Ποιος υπουργός της κυβέρνησης είναι αδελφός γνωστού ηθοποιού

Άγριος καυγάς Λιάγκα-Καλύβα – «Στην εκπομπή μου θα μου πεις και τι θα λέω» – «Δεν με φιμώνει κανείς» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 01:05