search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:39
MENU CLOSE

Survivor All Star: Αποβλήθηκαν Γκότσης και Πιλίδης – Η ανακοίνωση του Λιανού στο συμβούλιο (Video)

28.03.2023 08:53
lianos-new

Το θέμα του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση απασχόλησε στο συμβούλιο του νησιού με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες την απόφαση της παραγωγής έπειτα από παραβιάσεις που διαπιστώθηκαν.

«Ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Άλλος ένας κι απαραβίαστος κανόνας του παιχνιδιού. Και για αυτήν την περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις.

Έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας, φτάσαμε στο σημείο να εξετάσουμε τα στοιχεία ένα ένα και καταλήξαμε στην συγκεκριμένη απόφαση. Θα σας ανακοινώσω την απόφαση της παραγωγής. Η απόφαση είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star» ανέφερε μεταξύ άλλων μετους παίκτες να μένουν έκπληκτοι.

Διαβάστε επίσης:

Σακίρα: Μετακομίζει στο Μαϊάμι υπό το όργιο φημών για νέα σχέση

Χρήστος Μάστορας: Τι απαντά για το «φιλί» με τη Δέσποινα Βανδή (Video)

«Βόμβα» από τον Τζάστιν Μπίμπερ – Αποσύρεται από τη μουσική;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:38