search
ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 11:41
MENU CLOSE

Ανοδική τάση τηλεθέασης για τα περισσότερα κανάλια – Πρώτος ο Alpha την Πέμπτη

31.03.2023 14:20
tvcontrol new

Θετικό πρόσημο στα μερίδια τηλεθέασης, εμφάνισαν τα κανάλια χθες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Το μεγαλύτερο κομμάτι δεν άλλαξε «χέρια», παρέμεινε στον Alpha και είχε αυξητική τάση. Το ίδιο συνέβη και με το μερίδιο του Mega, σύμφωνα με τα δεδομένα της εταιρείας τηλεμετρήσεων Nielsen σε επίπεδο τηλεοπτικών σταθμών. Τη διαφορά στον Alpha φαίνεται να έκαναν χθες κυρίως η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού και οι δύο σειρές μυθοπλασίας «Σασμός» και «Αυτή η νύχτα μένει» στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Μικρή υποχώρηση σημειώθηκε στο μερίδιο του Σκάι συγκριτικά με την αμέσως προηγούμενη ημέρα, η οποία όμως ήταν παρόμοια σε σχέση την Πέμπτη της προηγούμενης εβδομάδας. Οφείλεται κυρίως στην κάμψη τηλεθέασης η οποία σημειώθηκε από τη Nielsen στο σόου «Survivor all star».

Ανεπαίσθητη βελτίωση (0,1%) από τη μια μέρα στην άλλη για τον ΑΝΤ1, κάτι ανάλογο συνέβη στο μερίδιο του Open (+0,2%) καλύτερα τα πράγματα για το Star (μεταβολή +1,1%). Κατά 0,3% μικρότερο ήταν το κομμάτι της ΕΡΤ1 συγκριτικά με την Τετάρτη. Το Μακεδονία TV είδε τον δείκτη τηλεθέασης να περνά το 3%.

Διαβάστε επίσης:

Meta: Εξετάζει την κατάργηση πολιτικής διαφήμισης στην Ευρώπη σε Facebook και Instagram

Google: Μπλοκάρει εννέα χιλιάδες σποτάκια το λεπτό για λόγους προστασίας των χρηστών

Σκληρή μάχη ανάμεσα σε «Σασμό» και «Γη της ελιάς» για την κορυφή της τηλεθέασης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 11:41