search
ΠΕΜΠΤΗ 17.07.2025 02:02
MENU CLOSE

Αγία Βαρβάρα: Σύλληψη 15χρονου και 22χρονου για ληστείες σε σταθμούς του Μετρό

01.04.2023 23:15
ASTYNOMIA NEW

Δύο Ιρακινοί, 15 και 22 ετών, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας, κατηγορούμενοι ότι διέπρατταν ληστείες κατά συρροή σε σταθμούς του Μετρό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο διερεύνησης αλλεπάλληλων περιστατικών ληστειών στους σταθμούς του Κεραμεικού, της Αγίας Μαρίνας, του Αιγάλεω και της Αγίας Βαρβάρας, συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

Σχετικά με τον τρόπο δράσης τους, οι δύο κατηγορούμενοι πλησίαζαν κυρίως άτομα νεαρής ηλικίας, μέσα σε σταθμούς, και με τη χρήση ή απειλή βίας τους αφαιρούσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα ή άλλα τιμαλφή.

Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις ληστειών.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Τρομοκρατική επίθεση στου Ψυρρή: Άλλα τέσσερα χτυπήματα φέρονται να σχεδίαζαν οι συλληφθέντες – Οι διάλογοί τους (Video)

Κύκλωμα διακίνησης μεταναστών: Άφησαν γυναίκα να πεθάνει από το κρύο – Σοκαριστικοί διάλογοι (Videos)

Φθιώτιδα: Έσβησαν και οι έξι φωτιές που ξέσπασαν στην περιοχή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 17.07.2025 01:08