search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:35
MENU CLOSE

Άγιος Δημήτριος – «Ήρθαν κάτι παιδιά με σφυριά και τους χτύπησαν στο κεφάλι», λέει αυτόπτης μάρτυρας (Video)

01.04.2023 15:24
metro_mall_sibloki

Νεαρός που υπήρξε μάρτυρας της άγριας συμπλοκής ανηλίκων στον Άγιο Δημήτριο μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τα όσα έζησε.

«Ήξερα κάποιους από αυτούς, όχι αυτούς που ήρθαν, αυτούς που ήταν ήδη εδώ… Ήρθαν κάτι παιδιά με σφυριά και τους χτύπησαν στο κεφάλι», λέει.

Συγκεκριμένα, δύο ομάδες ανήλικων ατόμων, από 10 άτομα η καθεμιά, ενεπλάκησαν έξω από το εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο κάνοντας χρήση διάφορων αντικειμένων, όπως σφυριά, ένα μάλιστα βρέθηκε μετά τη συμπλοκή.

«Μας πήρε τηλέφωνο η μητέρα του φίλου μου ότι έχει γίνει ένα σκηνικό εδώ πέρα και ήρθαμε μετά από κανένα εικοσάλεπτο να δούμε (…) Ρωτήσαμε τι είχε γίνει, μάθαμε ότι κάτι άλλα παιδιά είχαν έρθει με σφυριά και βαριοπούλες και χτυπήσαν κάποια άλλα παιδια», τονίζει ο νεαρός στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Ήρθαν κάτι “άκυρα” παιδιά από άλλες περιοχές. Είχαν θέματα με κάποια παιδιά από εδώ πέρα και φώναξαν πολλά άτομα για να παίξουν ξύλο μεταξύ τους, χωρίς κάποιο λόγο συγκεκριμένο, επειδή τους κοιτάγανε περίεργα.

Άλλος νεαρός αναφέρει ότι όλα έγιναν «για τα μάτια» μιας κοπέλας. «Δεν θυμάμαι πολύ καλά, αλλά ήταν για κάποια κοπέλα, αυτό θυμάμαι μόνο….» λέει.

Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις ανήλικοι. Ένας 17χρονος, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ οι άλλοι δυο, ένας 16χρονος και ένας 14χρονος, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Τα τραύματα και των τριών χαρακτηρίζονται ελαφρά και δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Σε 3 προσαγωγές ανηλίκων αλβανικής καταγωγής προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε επίσης:

Κυλλήνη: Πώς έγινε η σύγκρουση των δύο πλοίων (Video)

Χανιά: Τραγωδία στο δημοτικό γηροκομείο – 70χρονος οικότροφος σκοτώθηκε πέφτοντας από παρτέρι

Πυροβολισμοί στο Μαρκόπουλο – Τραυματίστηκε 27χρονος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:35