search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:53
MENU CLOSE

Καναδάς: Σάλος με αρσιβαρίστα που πήρε μέρος σε αγώνα γυναικών

01.04.2023 18:12
arsi

Τη διαμαρτυρία του με έναν ξεχωριστό τρόπο εξέφρασε ένας αρσιβαρίστας στον Καναδά, αντιδρώντας στη συμμετοχή των τρανς σε γυναικείους αγώνες.

Ειδικότερα, ο αθλητής και προπονητής της Team Canada Powerlifting, Avi Silverberg, κατάφερε να συμμετάσχει στο γυναικείο τουρνουά Heroes Classic στο Lethbridge της Alberta απλά και μόνο έχοντας αυτοπροσδιοριστεί ως γυναίκα. Μάλιστα, ο Avi Silverberg εμφανίστηκε για να αγωνιστεί με γένια και φορώντας ανδρικό εσώρουχο και κατέρριψε το ρεκόρ στον Καναδά που κατείχε προηγουμένως μία τρανς γυναίκα.

Σκοπός του, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ήταν να διαμαρτυρηθεί για τους κανόνες που επιτρέπουν σε όποιον δέχεται τη γυναικεία ταυτότητα, να αγωνίζεται στη γυναικεία κατηγορία, πυροδοτώντας ανησυχίες ότι οι τρανς γυναίκες που έχουν περάσει την ανδρική εφηβεία μπορεί να έχουν σημαντικό φυσικό πλεονέκτημα έναντι των βιολογικών γυναικών.

Διαβάστε επίσης:

Ρώμη: Έριξαν μαύρη μπογιά στο ιστορικό σιντριβάνι της Piazza di Spagna 

Περού: Παραμένει στη φυλακή για 36 μήνες ο Πέδρο Καστίγιο

Ισημερινός: 23 νεκροί και 67 αγνοούμενοι από τη φονική κατολίσθηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:48