search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:28
MENU CLOSE

Εύη Δρούτσα: «H Μαίρη Αρώνη με άφησε στην ίδια τάξη επειδή ήμουν χοντρή» (Video)

03.04.2023 10:12
EVI-DROYTSA-NEW

Για τα χρόνια που σπούδαζε στη δραματική σχολή μίλησε η Εύη Δρούτσα φέρνοντας, μάλιστα, στο φως ένα άγνωστο περιστατικό για τη Μαίρη Αρώνη.

Σε συνέντεξή της στο «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά, η στιχουργός αποκάλυψε ότι η ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου την άφησε στην ίδια τάξη στη σχολή, λόγω των κιλών της.

«Ίσως να είμαι που έκανα σχολή τέσσερα χρόνια αντί για τρία. Γιατί ήμουν τόσο χοντρή που η Μαίρη Αρώνη δεν με πέρασε και με άφησε στην ίδια τάξη. Γι΄αυτό λέω ποτέ να μην λες κάτι στα παιδιά γιατί και εγώ παιδί ήμουν. Αυτό μου έμεινε και κοιτάω τις θερμίδες μου. Είναι πολύ κακό, ανεπίτρεπτο, μου έμεινε ψυχολογικό» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείσα για την επικείμενη επιστροφή του μουσικού talent show «Fame story», αποκάλυψε ότι παρόλο που δεν γνωρίζει ακόμη λεπτομέρειες, πρόκειται να αποτελεί μέρος του πρότζεκτ. 

«Συζητήσαμε με τον Νίκο Κοκλώνη και είπαμε ότι θα είμαι. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είμαι στην επιτροπή, αν θα είμαι στη σχολή. Είμαι στο πρότζεκτ, γιατί το ξέρω πάρα πολύ καλά. Δεν θα έκανα παρουσίαση. Καλό είναι να φτάνεις μέχρι εκεί που σε παίρνει».

Διαβάστε επίσης:

Δεύτερη φορά μπαμπάς ο Χάρης Χριστόπουλος (Video)

Γερμανού για Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Δικαίωμά του να ζητά λεφτά για να δώσει συνέντευξη, αλλά…» (Video)

Αντίνοος Αλμπάνης: Περιμένω τη μήνυση για το φιλί στον Θεοχάρη Ιωαννίδη (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:23