search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 05:28
MENU CLOSE

MasterChef – Κόκκοτας: «Ο Πορφύρης δεν στρατολογεί κόσμο, δεν ήμουν πιόνι του» (video)

03.04.2023 12:55
KOKOTAS_MASTERCHEF

Ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας αποχώρησε την Παρασκευή από το MasterChef καθώς παρέδωσε άδειο πιάτο στους κριτές, ενώ σε δηλώσεις του εμφανίστηκε απογοητευμένος από το κλίμα στο ριάλιτι και τις ίντριγκες μεταξύ των παικτών.

Ο νεαρός παίκτης που είχε κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού ήταν καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας στο Breakfast@Star και μίλησε για το παρασκήνιο της αποχώρησής του αλλά και για τον «κολλητό» του στο παιχνίδι, Γιώργο Πορφύρη.

«Πιόνι του Πορφύρη δεν μπορείς να είσαι, γιατί ο Πορφύρης δεν στρατολογεί κόσμο. Εγώ μπήκα στον διαγωνισμό με πάρα πολύ όρεξη και δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι υπάρχουν και άλλοι δυναμικοί χαρακτήρες που μπορούν να κάνουν πράγματα. Οπότε νόμιζαν ότι επειδή εγώ υποστηρίζω τον Πορφύρη, είμαι πιόνι του. Εγώ με τον Πορφύρη είχαμε μια πάρα πολύ ωραία σχέση, τον στήριξα από την πρώτη στιγμή, του κάνανε πολύ άσχημη υποδοχή. […]

Επειδή έχω κάτσει και έχω δει πέντε πράγματα, έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα. Ήταν αλλιώς τα παιδιά στο σπίτι. Επειδή τύχαινε να έχουμε κάποιο ρεπό, μπορεί να αράζαμε για καφέ ή φαγητό στο σαλόνι και να τύχει να είναι και η Στέλλα ή ο Αλέξανδρος κι όλα κομπλέ. Μόλις πηγαίναμε στο studio για γύρισμα, ήταν σαν να πατούσαν κουμπί. Γινόντουσαν άλλοι. […] Έχουν μια εμμονή, δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Βλέπω σχόλια στα social media και λέω τουλάχιστον ο κόσμος καταλαβαίνει τι γίνεται. Ήξερα ότι στο MasterChef κάποια στιγμή θα ξεκινήσουν οι ίντριγκες. Εγώ δεν είμαι ένα παιδί που θα τσακωθώ. Ούτε θα κάνω ίντριγκες, ούτε θα στρατολογήσω, ούτε θα κάνω αυτά τα πράγματα. Εγώ ζούσα το παιχνίδι από την ώρα που ξυπνούσα μέχρι την ώρα που κοιμόμουν, το ζούσα, μου άρεσε. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ από την ώρα που έφυγε ο Νικήτας. Στην ψηφοφορία πριν φύγει σήκωσαν τέσσερα άτομα χέρι να αλλάξουν ψήφο. Το οποίο τι σήμαίνει; Επειδή έγω ήμουν αρχηγός και είχα ασυλία, θα υπήρχε ισοψηφία Τράκα και Νικήτα. Προφανώς θα έστελνα τον Τράκα εγώ να μαγειρέψει, γιατί θα προστάτευα τον Νικήτα. Οπότε ο Αλέξανδρος και ο Δημήτρης θεωρώ ότι φοβήθηκαν να μαγειρέψουν με τον Τράκα, γιατί για μένα ο Τράκας μαγειρικά είναι αλλού, δεν υπάρχει το παιδί, είναι τρομερός…».

Όσο για την πρόβλεψη του Κόκκοτα για την τελική τριάδα; «Πορφύρης, Τράκας και Μπέη» ήταν η απάντηση του νεαρού σεφ.

Διαβάστε επίσης:

Τεχνητή νοημοσύνη: Γιατί «πονοκεφαλιάζει» τα Μέσα Ενημέρωσης

Μαύρο Ρόδο: Η σκηνή που συγκίνησε το Twitter – «Δεν έχω ανάγκη από μάνα εγώ»

Ντέπυ Γκολεμά: «Η Φαίη Σκορδά έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της…» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06