search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:57
MENU CLOSE

«Τούνελ» τηλεθέασης για το Mega τελευταία ημέρα του Μαρτίου

03.04.2023 17:44
tileorasi_new
credit: pixabay

Με άνεση το Mega άφησε πίσω του τον ανταγωνισμό την περασμένη Παρασκευή καταφέρνοντας να έχει το πιο μεγάλο «αποτύπωμα» στην ημερήσια πίτα τηλεθέασης.

Η εκπομπή «Φως στο τούνελ» που έκανε πολλούς να ξενυχτήσουν στη συχνότητα του σταθμού, λειτούργησε σαν… σκούπα τηλεθέασης.

Ήταν βέβαια ως ένα βαθμό θέμα συγκυρίας. Για παράδειγμα το βράδυ της Παρασκευής ο Alpha είχε «απέναντι» την υποψήφια για Όσκαρ ταινία ανιμέισον «Ρίο» και την μεταμεσονύκτια ελληνική βιντεοκωμωδία «Ψηλός, λιγνός και ψεύταρος».

Σε μια από τις σπάνιες στιγμές του στη σεζόν έως τώρα, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς είδε το μερίδιο του να διαμορφώνεται μόλις λίγο πάνω από το 10% ενώ μάς έχει συνηθίσει να έχει απόδοση περί του
12% με 13% ακόμα και χωρίς «Σασμό».

Ο ΑΝΤ1 βρέθηκε στην δεύτερη προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού βελτιώνοντας το μερίδιο του από την Πέμπτη στην Παρασκευή κατά περίπου μιάμιση ποσοστιαία μονάδα.

Τρίτο στις τηλεπροτιμήσεις το Star, πέμπτος ο Σκάι ο οποίος δεν είχε το «Survivor all star» το οποίο είναι σαν μπότοξ τηλεθέασης. Ο σταθμός την Πέμπτη με σόου στο πρόγραμμα του είχε μερίδιο 13,7%.

Μια μέρα μετά, άνευ «Survivor», το μερίδιο του συρρικνώθηκε κατά 5,3%.

Στο μεταξύ ανέβηκαν οι αποδόσεις των Open και ΕΡΤ1 αλλά και των Μακεδονία TV ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3, συγκριτικά με την προτελευταία ημέρα του Μαρτίου, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen.

Διαβάστε επίσης:

Action24: Αθλητικό δελτίο με διάρκεια όση ένα ημίχρονο αγώνα μπάσκετ – Σε καθημερινή βάση

Τηλεθέαση με τον πόνο του άλλου – «Βούτυρο στο ψωμί» των πρωινάδικων η εθνική τραγωδία στα Τέμπη

Σασμός – Spoiler: Κρίσιμες ώρες για τον Αντώνη – Η Βασιλική ανησυχεί για τον Μαθιό (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:56