search
ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 09:31
MENU CLOSE

MasterChef: Η ανακωχή Πορφύρη – Αλέξανδρου και ο σοκαριστικός τραυματισμός του Γρηγόρη (videos)

04.04.2023 10:30
porfyris_alexandros

Το τεστ δημιουργικότητας στο χθεσινό MasterChef έκρυβε εκπλήξεις και μια μεγάλη… ανακωχή.

Ο Θοδωρής χώρισε τους παίκτες σε ζευγάρια με αυτό του Αλέξανδρου με τον Πορφύρη να ξεχωρίζει για ευνόητους λόγους.

Παρόλα αυτά, οι δυο τους στο πλαίσιο της δοκιμασίας αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τις διαφορές τους και μάλιστα κατάφεραν να είναι οι νικητές στο τεστ δημιουργικότητας.

«Μπορεί να μην τα βρίσκουμε, αλλά να έχει να κάνει κι ο εγκλεισμός εδώ μέσα. Μου έχει τύχει ξανά σε εγκλεισμό. Με αυτόν που δεν τα έβρισκα καθόλου, γίναμε κι οι καλύτεροι φίλοι» σχολίασε ο Αλέξανδρος.

«Εγώ λέω να τα φτιάξουμε μετά από αυτό. Θα μας κοιτάζουν έξω τα ζευγάρια και θα λένε ο Αλέξανδρος κοίταξε τι κάνει για τον Γιώργο. Εσύ δεν έχεις κάνει τίποτα για εμένα και θα χτυπιούνται έτσι» πρόσθεσε με γέλια ο Πορφύρης.

Τα ζευγάρια που θα μαγειρειρέψουν σήμερα στη διαδικασία απόχώρησης είναι: Μαρία Μπέη – Μαρία Λαζαρίδου, Δημήτρης – Άγγελος και Παύλος Γρηγόρης.

Στο τέλος ένας από αυτούς θα μονομαχήσει με τον εισβολέα, Στέφανο Χίλα από το MasterChef 5, που θα είναι και ο τελευταίος «εισβολέας».

Ο «σασμός» Πορφύρη – Αλέξανδρου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από το Twitter ωστόσο το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο σόκαρε τους φανς του διαγωνισμού.

Ο Γρηγόρης τραυματίζεται κατά τη διάρκεια της αντιγραφής για τη διαδικασία αποχώρησης και από το βίντεο φαίνεται ότι τα πράγματα είναι σοβαρά…

Ο παίκτης σωριάζεται στο έδαφος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο και τελικά να αποχωρήσει οριστικά από τον διαγωνισμό καθώς ήταν αδύνατο να συνεχίσει να μαγειρεύει…

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η συγκλονιστική σκηνή που ο Μαθιός καταρρέει στην αγκαλιά της μάνας του – «Λύγισε» το Twitter

Η «Γη της ελιάς» κράτησε τον δείκτη τηλεθέασης ψηλά το Παρασκευοσαββατοκύριακο – Σε αποδρομή οι τηλεθεατές το Σάββατο

Action24: Αθλητικό δελτίο με διάρκεια όση ένας αγώνας μπάσκετ – Σε καθημερινή βάση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 09:31