search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:08
MENU CLOSE

O Λούκας Γκέιτζ αρραβωνιάστηκε τον κομμωτή του

05.04.2023 20:45
keitz-new

Ο γνωστός ηθοποιός Λούκας Γκέιτζ και ο διάσημος κομμωτής Κρις Άπλετον είναι πλέον αρραβωνιασμένοι, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο Just Jared.

Η είδηση έρχεται λίγους μήνες αφότου το ζευγάρι δημοσιοποίησε τη σχέση του, εκπλήσσοντας τους θαυμαστές που μέχρι τότε δεν γνώριζαν για το ειδύλλιό τους.

Ο 27χρονος ηθοποιός και ο 39χρονος κομμωτής έβγαιναν εδώ και αρκετό καιρό, αλλά μόλις τον Φεβρουάριο του 2023 επισημοποίησαν τη σχέση τους. Αργότερα έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί ως ζευγάρι λίγες εβδομάδες αργότερα.

Ενώ ο Γκέιτζ δεν έχει μιλήσει δημόσια για τη σεξουαλικότητά του, έχει παραδεχτεί ότι αισθάνθηκε πίεση να ασχοληθεί με το θέμα στο παρελθόν. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτός και ο σύντροφός του έχουν επικεντρωθεί στην αγάπη τους ο ένας για τον άλλον και κάνουν βήματα για να χτίσουν ένα κοινό μέλλον.

Σύμφωνα με το Us Weekly, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πριν καν αποκτήσει δαχτυλίδια και στη συνέχεια πήγαν να τα διαλέξουν μαζί. Αν και δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια δημόσια ανακοίνωση για τον αρραβώνα τους, φέρεται να έχουν πει σε στενούς φίλους τα νέα.

Διαβάστε επίσης:

Σακίρα: Σχέσεις… λατρείας με τα πρώην πεθερικά – Ο πατέρας του Πικέ της έκανε έξωση από το σπίτι που διέμενε στη Βαρκελώνη

Γιώργος Παπαπαύλου: Αποκάλυψε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από γνωστό σκηνοθέτη

Ισπανίδα σταρ απέκτησε …εγγόνι μέσω παρένθετης μητέρας και με το σπέρμα του πεθαμένου γιου της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:08