search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 06:00
MENU CLOSE

Σακίρα: Σχέσεις… λατρείας με τα πρώην πεθερικά – Ο πατέρας του Πικέ της έκανε έξωση από το σπίτι που διέμενε στη Βαρκελώνη

05.04.2023 17:53
sakira765- new

Οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού Σακίρα – Πικέ συνεχίζουν να είναι τεταμένες και αυτό αντικατοπτρίζεται και στη σχέση της Κολομβιανής σταρ με τους γονείς του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «La Vanguardia», ο πατέρας του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Ζοάν, έκανε έξωση στην πρώην νύφη του από το σπίτι τους στη Βαρκελώνη.

Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει πως η Σακίρα έλαβε προ ημερών ένα γράμμα που την καλούσε να εγκαταλείψει την πολυτελή οικία που βρίσκεται σε προάστιο της Βαρκελώνης (και προφανώς ανήκει στην οικογένεια του Πικέ) μέχρι τις 30 Απριλίου.



Η τραγουδίστρια έλαβε το ειδοποιητήριο όταν επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη, όπου ταξίδεψε για μια εμφάνιση στην εκπομπή «Tonight Show» του Τζίμι Φάλον, όπου και τραγούδησε ζωντανά την επιτυχία της που κατακεραυνώνει χωρίς να ονοματίζει τον πρώην σύντροφό της.

Την Κυριακή η Σακίρα αναχώρησε από τη Βαρκελώνη με ιδιωτική πτήση για το Μαϊάμι, μαζί με τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με τον πρώην ποδοσφαιριστή, τον Μίλαν και τον Σάσα.

Η Σακίρα είχε από καιρό ανακοινώσει τη μετακόμισή της στην ηλιόλουστη Φλόριντα και μάλιστα είχαν γίνει και εκτενείς διαβουλεύσεις με τον Πικέ για το πότε και πώς θα βλέπει τα παιδιά του.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπαπαύλου: Αποκάλυψε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από γνωστό σκηνοθέτη

Απίστευτος καβγάς ανάμεσα σε Μικρούτσικο και Κωνσταντινίδη – «Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;» (Video)

Μπρους Γουίλις: Η σύζυγός του αναδημοσίευσε φωτογραφία που ποζάρει με την πρώην του, Ντέμι Μουρ – «Μου άρεσαν μαζί»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44