search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:16
MENU CLOSE

Απίστευτος καβγάς ανάμεσα σε Μικρούτσικο και Κωνσταντινίδη – «Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;» (Video)

05.04.2023 12:53
mikroytsikos-konstantinidis-new

Μεγάλη ένταση επικράτησε ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Αφορμή στάθηκε το πρωταπριλιάτικο αστείο του Άκη Τσελέντη, διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, με την αρχική διαφωνία ανάμεσα στους δυο δημοσιογράφους να εξελίσσεται σε καβγά.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος υποστήριξε ότι όταν κάποιος είναι έγκριτος επιστήμονας δεν δικαιολογείται να προμηνύει επικίνδυνα φυσικά φαινόμενα ακόμα και αν πρόκειται για πλάκα. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, από την άλλη, τόνισε ότι ακόμα και ο πιο αναλφάβητος είναι σε θέση να καταλάβει ότι η φράση «θα αδειάσει η θάλασσα» δεν μπορεί να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε λόγο για φασισμό επειδή ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τον διέκοψε την ώρα που μιλούσε, οι τόνοι ανάμεσά τους ανέβηκαν με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί μάταια να επιβάλει την τάξη και να επαναφέρει την ηρεμία στο πλατό.

Μικρούτσικος – Κωνσταντινίδης: Ο έντονος διάλογος και ο καβγάς

Α.Μ: «Στέφανε υπάρχουν 1 εκατομμύριο χωρία και περιοχές να κάνουν χιούμορ. Περίμενε να ολοκληρώσω! Σταμάτα πήρες φόρα! Είναι φασιστικό αυτό που κάνεις! Στοπ! Να ακούσεις τη γνώμη του άλλου, κάνε μου τη χάρη, ήρεμα εσύ» 

Σ.Κ.: «Ηρέμησε Ανδρέα! Δεν υψώνω καμία φωνή! Πριν λίγο μου έλεγε ότι κάνω ρατσιστικές τοποθετήσεις ο Ανδρέας, ήρθε το πρωί φρεσκοφτιαγμένος. Μα εσύ μου λες για ρατσισμό; Δέχομαι μια επίθεση χωρίς λόγο, πρωί πρωί. Όχι σε μένα αυτά! Κάνε μας τη χάρη! Μη μου λέτε εμένα για φασισμό. Σε μένα τα λες αυτά» 

Α.Μ.: «Δεν αφήνεις τον άλλον να μιλήσει! Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;»

Μετά τις διαφημίσεις, η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε προσωπικά συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό για την πρωτοφανή ένταση και πέρασε στο επόμενο θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Μπρους Γουίλις: Η σύζυγός του αναδημοσίευσε φωτογραφία που ποζάρει με την πρώην του, Ντέμι Μουρ – «Μου άρεσαν μαζί»

«Beau is Afraid»: Αγνώριστος ο Χοακίν Φίνιξ στη νέα ταινία τρόμου – Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ (Video)

H Ντούα Λίπα θα έχει ρόλο «έκπληξη» στην ταινία Barbie

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:11