search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:55
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Άφαντος ο 34χρονος που σκότωσε τη μητέρα του – Τι γράφει το σημείωμα, φόβοι ότι έχει αυτοκτονήσει (video)

05.04.2023 09:21
nekri-gynaika-xalkidona3

Άφαντος παραμένει ο 34χρονος που σκότωσε την μητέρα του στην περιοχή της Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη.

Η 71χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή, ενώ έφερε τραύμα στο κεφάλι από καραμπίνα.

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της και έπειτα από έρευνες, οι Αρχές ταυτοποίησαν τον δράστη της δολοφονίας, ο οποίος είναι ο γιος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε έφοδος στο σπίτι του 34χρονου αλλά δεν ήταν κανείς εκεί. Οι αστυνομικοί βρήκαν ωστόσο ένα σημείωμα – ομολογία.

«Γιατί σκότωσα την μητέρα μου»

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι που διέμεναν βρέθηκε η καραμπίνα που χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει τη ζωή της μητέρας του αλλά και ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ομολογεί την πράξη του.

Ο 34χρονος αφήνει να εννοηθεί πως αρχικά δεν είχε σκοπό να τη σκοτώσει ωστόσο εξηγεί ότι τελικά προχώρησε στη δολοφονία καθώς, όπως λέει, η 71χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα επειδή είχαν χάσει τη ζωή τους άτομα του στενού συγγενικού τους περιβάλλοντος.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες στο σημείωμα ο 34χρονος φέρεται να αναφέρεται σε χρέη που είχε από δάνεια που είχε λάβει. Επίσης γράφει πως τον χώρισε η φίλη του και ότι παράτησε τη δουλειά του. «Δεν άντεχα άλλο τα ψυχολογικά της μάνας μου. Ζητάω συγγνώμη από όλους αλλά περισσότερο από τον Θεό. Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω καραμπίνα, δεν περίμενα να κάνω τέτοια ζημιά» αναφέρει στο σημείωμα.

Από την πρώτη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. ωστόσο οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο ο δράστης να έχει αυτοκτονήσει.

«Στενοχωρήθηκα πολύ» λέει φίλος του 34χρονου

Ο φίλος του 34χρονου, Σάκης Μπρετάκης μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία», είπε ότι «είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Είχαμε συνεργαστεί σε μια εταιρεία και μάλιστα είχε πιάσει δουλειά στην Σίνδο. Τώρα τι έγινε, δεν μπορώ να ξέρω. Δεν ανοιγόταν για τα οικογενειακά του. Ήταν ένα χαμογελαστό, συνεσταλμένο και ήσυχο παιδί. Ήμασταν φίλοι εδώ και τρία χρόνια».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν υπήρχαν καβγάδες ανάμεσα στον γιο και την μητέρα. Ήμασταν οικογενειακοί φίλοι. Έκαναν και οι γονείς μας πολλή παρέα από παλιά».

Ο κ. Πρεντάκης τόνισε ότι «δεν έχω κοιμηθεί όλη νύχτα. Στενοχωρήθηκα πολύ και μου φάνηκε πολύ ξαφνικό. Ήταν μοναχοπαίδι, ο πατέρας του είχε σκοτωθεί σε τροχαίο πριν από περίπου 8 χρόνια, όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο. Τον έπαιρνα τηλέφωνο και χθες δεν απαντούσε. Πιστεύω ότι είναι καλά και τον ψάχνουν όλοι».

Διαβάστε επίσης:

«Φαρ Ουέστ» τα Νότια Προάστια: Τρεις τραυματίες από περιστατικά βίας σε Βούλα και Αργυρούπολη – Τι εξετάζουν οι Αρχές (Videos)

Πάτρα: Μοίρασαν ληγμένα γάλατα σε παιδιά δημοτικού σχολείου (Video)

Καιρός σήμερα: Βροχές και τοπικές καταιγίδες – Νέα πτώση της θερμοκρασίας (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:53