search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 18:42
MENU CLOSE

Καιρός σήμερα: Βροχές και τοπικές καταιγίδες – Νέα πτώση της θερμοκρασίας (Videos)

05.04.2023 08:32
vroxi-xioni-new

Βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα, Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, στη Βορειοανατολική χώρα, στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και από το βράδυ στα δυτικά.

Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως στα βόρεια ορεινά, ενώ θα έχουμε επικράτηση δυτικού ρεύματος με εντάσεις έως 6 μποφόρ τοπικά.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo, βροχές και τοπικές καταιγίδες θα εκδηλώνονται από την αρχή της ημέρας στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία στη Θράκη, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα προοδευτικά θα περιοριστούν στη Θράκη, σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις οι οποίες θα δώσουν τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Από το βράδυ επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στο Ιόνιο με βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα που θα επηρεάσουν και τμήματα της δυτικής ηπειρωτικής χώρας. Παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 15-16, στη Θεσσαλία από 7 έως 19 βαθμούς, στην Ήπειρο από 6 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 18-19 βαθμούς, στα Επτάνησα από 9 έως 17 και στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 18 βαθμούς , ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 20-21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι σε ολόκληρη τη χώρα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο, στον Κορινθιακό, στη Στερεά, στη Βόρεια Πελοπόννησο και στην Ανατολική Θεσσαλία 6 μποφόρ.

Άστατος θα είναι ο καιρός στην Αττική με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17-18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης:

Παλαιό Φάληρο: Ψάχνουν τον 36χρονο που πυροβόλησε την πρώην φίλη του

OAΣΑ: Και σήμερα στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Πυροβολισμοί στη Βούλα και επεισόδιο με μαχαιρώματα στην Αργυρούπολη – Τρεις τραυματίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 18:40