search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 03:44
MENU CLOSE

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ – Πού θα εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες

04.04.2023 12:58
kairoskataigida-new

Επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε από την ΕΜΥ το μεσημέρι της Κυριακής (2/4).

Σήμερα, Τρίτη (4/4/2023) όπως επισημαίνει η ΕΜΥ θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες έως τις πρώτες απογευματινές ώρες στη Θράκη, στα νησιά του βόρειου και του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Η νέα κακοκαιρία με την ονομασία «ILINA» προβλέπεται να επηρεάσει τη χώρα μας. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από αύριο Τετάρτη (5/4).

Στην Αττική η σημερινή ημέρα ξεκίνησε με μπόρες και καταιγίδες, με τα φαινόμενα να εκτονώνονται προς την περιοχή της Καρύστου. Ο καιρός θα βελτιωθεί πρόσκαιρα και υπάρχει πιθανότητα καταιγίδων προς το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία κυμαίνεται στους 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη άστατος καιρός, με μπόρες κατά διαστήματα και ο υδράργυρος στους 16 βαθμούς.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και το λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS).

Εξασθενούν από αύριο τα φαινόμενα

Πιο αναλυτικά για την εξέλιξη του καιρού, σήμερα (Τρίτη), βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στις ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας και μάλιστα τα προαναφερθέντα φαινόμενα κατά τόπους στην Α. Μακεδονία, τη Θράκη, το Α. Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς στις Κυκλάδες και τη Δ. Κρήτη θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα φθάσουν τα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Τετάρτη (5/4), τοπικές βροχές μικρής διάρκειας θα σημειωθούν κυρίως στην Α. Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Α. Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν Δ-ΒΔ με ένταση 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Την Πέμπτη (6/4), τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά, τα κεντρικά, τα νότια και το Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν ΝΔ έως ΒΔ 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Έτοιμη να υποδείξει στις αρχές 6-7 νέα πρόσωπα η 12χρονη – Ζητά να δώσει νέα κατάθεση (video)

Βόλος: Μπήκε σε δημοτική υπηρεσία και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά σε όλους

Πάσχα: Τι καιρό θα κάνει – Οι πρώτες εκτιμήσεις των μετεωρολόγων (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49