search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:41
MENU CLOSE

Δωροθέα Μερκούρη: «Οι άνδρες δεν με φλερτάρουν πια – Οι Έλληνες είναι φοβητσιάρηδες» (Video)

06.04.2023 13:36
merkoyri-new

Για τη σχέση της με τα παιδιά της μίλησε η Δωροθέα Μερκούρη, επισημαίνοντας ότι προσπαθεί να τα αφήνει ελεύθερα ώστε να κάνουν τις επιλογές τους.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η ηθοποιός είπε, επίσης, ότι οι άνδρες δεν τη φλερτάρουν πια, ενώ συγκρίνοντας τους Έλληνες με τους Ιταλούς, θεωρεί τους δεύτερους πιο… τολμηρούς.

«Οι Ιταλοί είναι πιο απλοί από τους Έλληνες. Θα σε συναντήσουν σε ένα καφέ και θα σου πουν “μήπως θέλεις να βγούμε;” Δεν με φλερτάρουν οι άντρες καθόλου, οι Έλληνες είναι φοβητσιάρηδες και δεν βγαίνουν έξω. Δεν με είδαν ποτέ μόνο σαν μία όμορφη γυναίκα. Δεν ήμουν η πιο όμορφη γυναίκα, είχα πάντα καμπύλες και δεν ήμουν ξανθιά. Δεν έδινα σημασία σε οποίον μου έλεγε ότι πρέπει να χάσω κιλά», είπε αρχικά, ενώ μιλώντας για τα παιδιά της τόνισε:

«Αφήνω τα παιδιά μου ελευθέρα, μπορεί και κάποια μέρα να μην τα πάρω και τηλέφωνο. Έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον μπαμπά τους, τις αγαπάει και μεταξύ μας είμαστε μία χαρά. Δεν μου κάνει εντύπωση που η κόρη μου, η Γάια, ασχολείται με το μόντελινγκ».

Διαβάστε επίσης:

Στο χειρουργείο η Ναταλία Γερμανού – Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Ασημίνα Χατζηανδρέου για Survivor: «Δεν έχουν μπει τα λεφτά μου και αυτό είναι πολύ λάθος» (Video)

Άκυρος ο γάμος του μεγιστάνα των media Ρούπερτ Μέρντοκ με την Αν Λέσλι Σμιθ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:40